1. HABERLER

  2. ÖZEL

  3. Bardakçı: 'En iyi hizmeti veriyoruz'
Bardakçı: 'En iyi hizmeti veriyoruz'

Bardakçı: 'En iyi hizmeti veriyoruz'

Konya’nın meşhur Kızılören Et Mangal lezzetini yıllar önce Ankara yolu üzerine açtığı Öner Kızılören Et Mangal ile devam ettiren Mevlüt Bardakçı, pandemi döneminde de misafirlerine nezih mekanında eşsiz lezzetleri sunmaya devam ediyor.

A+A-

Mevlüt Boyalı

Pandemi tedbirleri kapsamında, Konya’da hizmet veren kafeler, restoranlar, sadece paket servis yapabiliyor. Şehirlerarası hizmet veren tesisler açık. Bu tesislerden biri de Konya-Ankara yolunun 6. kilometresinde bulunan Öner Kızılören Et Mangal Tesisi. İşletmenin Sahibi Mevlüt Bardakçı, pandemi sürecinin işlerine olan etkileri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Sürecin küçük esnafı çok zorladığını dile getiren Mevlüt Bardakçı, “Şehirlerarası yolculuk ederek tesisimize gelen, Konya’dan gelen misafirlerimize aynı kalite ve lezzetle hizmet etmeye devam ediyoruz. Ramazan ayı boyunca açığız. salgın sürecinde esnaflar olarak çok zorlandık. İç turizm durma noktasına geldi.  İş yerimiz açık olsa da şehirlerarası seyahat ve tur yasaklarında iş yapamadık. Tesisimiz şehirlerarası yolda olduğu için şu anda açık. Kızılören’e gitme imkânı olmayan vatandaşlarımız ve şehirlerarası yolculuk yapan yolcularımız için uzun yıllardır burada Kızılören lezzetlerini misafirlerimize buluşturuyoruz. Seyahat eden yolcularımızın yanı sıra, Konya merkeze çok yakın olduğumuz için, Konya’dan da yüzlerce misafirimiz var. Konya’dan gelen misafirlerimiz tesisimize genelde ailecek gelir. Mekanımızın lezzetlerinin yanı sıra, huzur veren de bir atmosferi vardır” dedi.  

bardakci-(7).jpeg

Eşsiz lezzetler

Kızılören denilince akla ilk kilo ile et mangal lezzetinin geldiğini anlatan Mevlüt Bardakçı, “Öner Kızılören Et Mangal olarak Konya Havalimanı’ndan 6 kilometre sonra yer alan Opet Petrol içerisinde hizmet veriyoruz. Restoranımızda önceliğimiz kuzu pirzola. Bunun yanı sıra dileyen müşterilerimize köfte, tüm ızgara çeşitleri, fırın çeşitleri, etliekmek ve bıçak arası menülerimizle de hizmet veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Bin kişilik tesis

Restoranlarında özel şark odalarının bulunduğundan bahseden Bardakçı, şu görüşleri dile getirdi: “Pandemi kurallarına uygun yerleşke sistemimizi uyguluyoruz. Üretim ve sunumlarımızda hijyen, maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyuyoruz. Dileyen müşterilerimiz burada Kızılören’in eşsiz pirzolasını kuş sesleri eşliğinde keyifle yiyebilirler. Bin kişilik restoranımızda Kızılören’in doğal ortamına uygun 10 ile 20 kişilik şark odalarımız ve yer sofralarımız var. Müşterilerimizin ilgisi de güzel. Konyalılar bu lezzeti iyi bilir. Etimizin yanında müşterilerimize yine doğal ortama uygun güveçte mantar, yoğurt, sıcak lavaş, tereyağlı tulum peynir, bal ve 6 çeşit meze ikramında bulunuyoruz. Tüm Hemşerilerimizin mübarek Ramazan ayını tebrik ederim. Kızılören lezzetini yaşamak için tüm vatandaşlarımızı restoranımıza beklerim.”

bardakci-(6).jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.