1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Ekrem Coşkun’a 2 önemli belge
Ekrem Coşkun’a 2 önemli belge

Ekrem Coşkun’a 2 önemli belge

Ekrem Coşkun’a 2 önemli belge

A+A-

Ekrem Coşkun Döner Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Coşkun, Türkiye’de ilk hijyen ve sanitasyon belgelerinin kendilerine verilmesinden mutluluk duyduklarını belirterek, “Ekibimizle beraber hizmete devam edeceğiz” dedi.

 

Mehmet Ali Eskipostalcı

Eşsiz döner lezzetiyle damaklarda unutulmaz tatlar bırakan ve adını tüm Türkiye’de duyuran Ekrem Coşkun Döner, hijyen alanındaki üstün başarısıyla 2 ayrı sertifika ile ödüllendirildi.

Ekrem Coşkun Döner’de gerçekleştirilen sertifika törenine AK Parti Konya eski Milletvekili Mustafa Kabakcı, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin, Konya Ticaret Odası Meclis Başkanı Ahmet Arıcı, Gıda Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Hulusi Ada, Ekrem Coşkun Döner Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Coşkun ve çok sayıda davetli katıldı.

Sertifika töreninde ilk olarak konuşan Ekrem Coşkun Döner Genel Müdürü Fatih Büyükaslan, markalarının 2013 yılında kurulduğundan bahsetti. Büyükaslan, “Lezzet hikayemiz 6 yılın sonunda Türkiye’nin en büyük döner markası olma özelliğini taşıyor. 2016 yılına kadar kendi restoranlarımızın sayılarını artırmaya çalıştık. 2016 yılında ise sektördeki bütün frenchasing markalarının yaptığı sistemin tersini yaparak lezzetimizi vatandaşlarımızla buluşturduk. 2018 yılı eylül ayında ilk ekspres frenchasing sözleşmemizi imzalayarak bir yıl içerisinde 230 frenchasing imzası attık. Biz, tüm ülkede döner sektöründe gramajla dijital terazilerde vatandaşlarımızın kaç grama ne kadar para ödediğini gösterdik. ‘İyi yemek herkesin hakkı’ sloganımızın altını doldurarak vatandaşlarımızın güvenini kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aynı zamanda Türkiye’de ilk hijyen ve sanitasyon belgelerini almanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

‘Mücadeleyi bırakmadık’

Ekrem Coşkun Döner Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Coşkun, kuruldukları günden bu yana zor günler geçirdiklerini ifade ederek, “100 tane etliekmek fırının olduğu yerde dönercilik yapacağız dediğimizde herkes bize güldü ama rabbim Müslümana değil çalışana veriyor. Burada yaprak et takamadığımız günler oldu, kıyma aldık İskender sattık ama hiçbir zaman mücadeleyi bırakmadık. Lavabo ve tuvaletlerimizde her zaman sabit eleman bulundurduk ve o elemanımızı çok zorluğa rağmen başka yerde istihdam etmedik. Bir işyerinin temizliği lavabo ve tuvaletlerinden başlıyor. Biz orayı kale gibi gördük. Sonuçta bugün sektörümüzde Türkiye’de ilk olan hijyen ve sanitasyon belgesi tarafımıza verildi. Bu bizi çok duygulandırdı. Bu marka artık Türkiye’nin markası. Ekibimizle beraber hizmete devam edeceğiz” dedi.

İyi işbirliği örneği

Programda konuşan AK Parti Konya eski Milletvekili Mustafa Kabakcı ise,  Türkiye’nin hızla geliştiğinden bahsetti. Kabakcı, “Bir ülkede insanların ne yediğini bilme hakkı var. Ekrem Bey Konya’da başlattığı bu hareketi Türkiye’ye yayarak yoluna devam ediyor. Konya’nın bir markasının Türkiye’nin her yerinde olması ve standartların üzerinde hizmet sunması hepimizi çok mutlu ediyor. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

TSE Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin ise, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bugün özellikle katılmayı arzu ettiğim ve büyük bir heyecan duyarak geldiğim bu belge törenini çok önemsediğimi belirtmek istiyorum. İçinde bulunduğumuz mütevazı şartlardaki bu firma iyi bir işbirliği örneğiyle Türkiye sathına yaydığı ismi marka haline getirmeyi başardı. Ekrem Coşkun Döner’e et işletmeciliği dönercilik sektöründe ilk hijyen ve sanitasyon yönetim belgesini, lokanta döner hizmetleri sektöründe ilk hijyen belgesini teslim edeceğiz. Sektörde öncü bir markanın sertifikada da öncü olması son derece önemli. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.