1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Florya Premium’dan yeni konsept
Florya Premium’dan yeni konsept

Florya Premium’dan yeni konsept

Konya’da restoran sektörüne farklı bir soluk getirdiklerini ifade eden Florya Premium Sahibi Mithat Balcı, “Dünya’da sadece 5 ülkede uygulanan konseptimiz 5 yıldızlı otellerin açık büfelerinin restorana uyarlanmış hali diyebiliriz” dedi.

A+A-

Mehmet Günnar

Dünya’da sadece 5 ülkede uygulanan restoran konseptini Konya’ya getiren girişimci Mithat Balcı, Florya Premium ile birlikte Konya restoran sektörüne farklı bir renk kattı. Çok sayıda siyaset ve iş adamının katıldığı açılışta konuşan Florya Premium Sahibi Mithat Balcı, “Konseptimiz 5 yıldızlı bir otelde açık büfe uygulamasının restorana uyarlaması diyebiliriz. Bizleri 5 yıldızlı otellerin açık büfelerden ayıran taraf ise sınırsız 5’er çeşit kırmızı ve beyaz et servisimiz olması. Kısacası bir paket satın alıyorsunuz ve bu paketin içerisinde açık büfe, kırmızı ve beyaz et, sıcak-soğuk içecekler bulunuyor ve hepsi sınırsız. Açık büfemizde yer alan 160 çeşit ürünümüzle ve masalara sınırsız et servisimizle Konya’da birçok şeyi değiştireceğimize inanıyoruz. Konseptimiz dünyada sadece Brezilya, Amerika, Birleşik Arap Emirliği, Meksika ve Suudi Arabistan’da uygulanmakta” dedi.

Hedefimiz büyük

Hedeflerinin büyük olduğunu ifade eden Balcı, “Kısmetse konseptimizi tüketicilere beğendirerek yeni iş yerleri açmayı düşünüyoruz. Türkiye’nin birçok ilinde de bulunmak istiyoruz.  Florya Premium ise kapalı, açık, teras ve bahçe olmak üzere toplam 2 bin 500 metrekare alan üzerine kurulu. Aynı anda 350 misafirimizi ağırlama kapasitemiz bulunuyor. VİP odalarımız var. Müşterilerimiz misafirlerini dilediğince ağırlayabilecekler” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.