1. HABERLER

  2. GÜNCEL HAYAT

  3. Yıldızoğlu Baklava bayrama hazır
Yıldızoğlu Baklava bayrama hazır

Yıldızoğlu Baklava bayrama hazır

Yıldızoğlu Baklava bayrama hazır

A+A-

Kavurmadan sonra baklava iyi gider’ sloganıyla Kurban Bayramı için hazırlıkları sürdürdüklerini kaydeden Yıldızoğlu Baklava Genel Sorumlusu Halil Acar, “Bu bayramda da özel ürünlerimizle müşterilerimizin hizmetinde olacağız. Tüm müşterilerimizi şubelerimize bekliyoruz” dedi.

 

Mehmet Ali Eskipostalcı

Konya’da baklava denilince akla gelen ilk markalardan biri olan Yıldızoğlu Baklava, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala çalışmalarını hızlandırdı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde alo paket servisi ile müşterilerine hizmet veren Yıldızoğlu Baklava, bu bayramda da damaklarda unutulmaz tatlar bırakacak.

Yıldızoğlu Baklava Genel Sorumlusu Halil Acar, Rampalı Çarşı, Nalçacı Caddesi ve Başkent şubeleri ile Konyalılara hizmet verdiklerini ifade etti. Koronavirüs pandemisi döneminde alo paket servislerine yoğun bir ilgi olduğundan bahseden Acar, “Covid-19 sürecinde Konya’nın tüm cadde ve sokaklarında paket servisleriyle hizmete devam ettik. Paket servisimiz o süreçten bu yana yoğun bir şekilde devam ediyor. Biz Konya’nın her yerine sipariş götürüyoruz. Sokağa çıkma yasağı sürecinde işlerimiz normalinden daha iyiydi. Bu süreçte WhatsApp sipariş hattımızı aktif bir şekilde kullandık. Sürecin normale dönmeye başlamasıyla birlikte de sosyal mesafe kurallarına tam ve eksiksiz uyarak müşterilerimize hizmete devam ettik” dedi.

Geniş ürün yelpazesi

Gaziantep’te bulunan tüm baklava çeşitlerini Konya’da sergilediklerinden bahseden Acar, “Hafta sonları 27 çeşide kadar ürünlerimiz çıkıyor. Bunun yanı sıra sadece Başkent şubemizde bulunan künefemizin de 15’e yakın çeşidi bulunuyor. Ustalarımız bu konuda çok başarılar. Müşterimiz ne isterse biz onu yapıyoruz. Kesinlikle dondurulmuş ürün kullanmıyoruz. Normalde bir künefenin çıkışı 10 dakikadır fakat bizde 20 dakikayı buluyor. Müşterinin isteğine göre yapıyoruz. Yine farklı bir lezzetimiz olan soğuk sütlü baklavamız da özellikle sıcak yaz aylarında hem soğukluğu hem de hafif olması nedeniyle çok tercih ediliyor” diye konuştu.

‘Ürünümüzün arkasındayız’

‘Kavurmadan sonra baklava iyi gider’ sloganıyla Kurban Bayramı için hazırlıkları sürdürdüklerini kaydeden Acar, “Kurban Bayramı Ramazan Bayramı’ndan daha yoğun geçer. Bu bayramda da özel ürünlerimizle müşterilerimizin hizmetinde olacağız. ‘Biz bu bayramda hanımlarımızı ve annelerimizi yormayalım, bu bayram baklavalarınız bizden olsun’ diyoruz. Hanımların evde baklava yapması şu süreçte daha masraflı oluyor. Kaliteli bir cevizin kilosu 60 lira, kullandığımız sadeyağın kilosu 65 lira. Antep fıstığının kilosu 190 lira. Ayrıca biz 3 farklı un çeşidi kullanıyoruz. Ev hanımları ise tek çeşit un kullandığı için bizimki kadar olumlu sonuç alamıyorlar. Bizim fırınlarımız 300 derecelik taş fırınlar ve baklava 45 dakikadan aşağı pişmez. 44 dakikada çiğ olur, 46 dakikada ise yanmaya başlar. Dolayısıyla evde yapılan baklavaların maliyeti daha yüksek oluyor. Biz 35 yıllık kalitemizle bu bayramda da müşterilerimizin hizmetinde olacağız. Ürünümüzün tamamen arkasındayız. Memnuniyetsizlik yaşayan müşterilerimize para iadesi de yaparız. Bu bayramda da tüm müşterilerimizi şubelerimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.