Başkan Altay ile Konyaspor'un yeni teknik patronu buluştu
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konyaspor'un Kayacık Tesislerini ziyaret etti Yeni teknik direktör Çağdaş Atan ile ayaküstü sohbet eden Başkan Altay antremanı yöneticilerle birlikte takip etti.Başkan Altay, Çağdaş Atan'a hayırlı olsu
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konyaspor'un Kayacık Tesislerini ziyaret etti
Yeni teknik direktör Çağdaş Atan ile ayaküstü sohbet eden Başkan Altay antremanı yöneticilerle birlikte takip etti.
Başkan Altay, Çağdaş Atan'a hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve şunları söyledi; "Hayırlı olsun. Hoş geldiniz şehrimize. Başarılar diliyorum. heyecanınız takıma yansımış. Hep böyle olsun inşallah. Yaancı değilsin zaten, şehri tanıyorsun, şehir sizi tanıyor. Taraftarla da çok iyi bir sinerji oluştu. Başarılar diliyorum" dedi.
Teknik direktör Çağdaş Ata ise; "İyi dilekleriniz için teşekkürler. Enerjimiz daha takıma yansıyacak. Bugün biraz tempomuzu düşürdük, maç havasına girdik. En düşük enerjimiz bu. Biz buralıyız. Taraftarla daha daha iyi sinerjiler oluşturacağız. Karagümrük'ten 3 puanla dönelim, Antalya karşılaşmasında inşallah" ifadelerini kullandı.
Bakmadan Geçme