• Haberler
  • Konyaspor
  • Beşiktaş tüm odağını kupaya çevirdi! Hoca ve oyunculardan Konyaspor açıklaması

Beşiktaş tüm odağını kupaya çevirdi! Hoca ve oyunculardan Konyaspor açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ve futbolcuları kupa yarı finalindeki Konyaspor maçı hakkında konuştu.

Süper Lig'e erkenden havlu atan Beşiktaş'ta gözler aylar öncesinden beri kupaya çevrilmiş durumda. 

Siyah-beyazlı camiada Gaziantep FK galibiyeti sonrasında Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın yanı sıra futbolcular Mustafa Hekimoğlu, Jota Silva ve Salih Uçan 5 Mayıs salı günü oynanacak Konyaspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu. 

Sergen Yalçın, kupada şampiyonluğu hedeflediklerini kaydederek, “Artık ligin sonu geldi. Oyuncularımızın konsantrasyonunda zorlanıyoruz. Gaziantep maçında rotasyonlu bir kadro ile oynadık. Salı günü en önemli maçlarımızdan bir tanesi var. Kupada yarı finalde Konyaspor ile oynayacağız. Bütün konsantrasyonumuzu bu maça veriyoruz” diye konuştu.

Genç forvet Mustafa Hekimoğlu ise “Önümüzde kupa maçı var. Ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Bu maça iyi hazırlandık ve kazandık. Kupa bizim için en yakın hedef. Kupayı kazanmak istiyoruz. Finale yükselmek istiyoruz” açıklamalarını yaptı. 

Portekizli sol kanat Jota Silva “Kupa maçına hazırlanmak adına Gaziantep’te yapacağımız en iyi şey kazanmaktı, bunu başardık. Kupada final oynamak istiyoruz” dedi.

Konyaspor maçına odaklandıklarını da söyleyen Salih Uçan, "İnşallah Konya maçını kazanıp finale çıkmak istiyoruz. Taraftarımızın gücüyle, kendi oyun gücümüzle her şeyi sahaya yansıtacağız. Kolay bir maç olmayacak. Konya'da diri bir takım, ben öyle görüyorum. İnşallah kazanırız diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme