- Haberler
- Konya Haber
- Daraltma Başladı! 4 Gün Sürecek!
Daraltma Başladı! 4 Gün Sürecek!
Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 'Yol Yapım Çalışması Duyurusu' yaptı.28-29-30 ve 31 Ocak tarihlerinde Belh Caddesi üzerinde yapılacak olan yol çalışması sebebiyle 4 gün boyunca saat 10.
Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 'Yol Yapım Çalışması Duyurusu' yaptı. 28-29-30 ve 31 Ocak tarihlerinde Belh Caddesi üzerinde yapılacak olan yol çalışması sebebiyle 4 gün boyunca saat 10.00'dan saat 15.00'a kadar araç trafiği daraltılmış yoldan sağlanacak.
Sürücülerin yolculuk planlamalarını buna göre yapmalarını ve trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerektiğini belirtti.
İşte o paylaşım:
"Dikkat! Yol Yapım Çalışması Duyurusu Belh Caddesi üzerinde (Koyuncu Petrol Katılım Varyantı) yol yapım çalışmaları gerçekleştirilecektir. Çalışmaların yapılabilmesi için daraltılmış biçimde saklanır. Tarih: 28-29-30-31 Ocak Saat: 10.00 - 15.00"
???? DİKKAT! Yol Yapım Çalışması Duyurusu
???? Belh Caddesi üzerinde (Koyuncu Petrol Katılım Varyantı) yol yapım çalışmaları gerçekleştirilecektir. Çalışmalar süresince araç trafiği daraltılmış yoldan sağlanacaktır.
????️ Tarih: 28-29-30-31 Ocak
⏰ Saat: 10.00 - 15.00
????…
pic.twitter.com/TMOCQ2eaZK
— Konya AKOM (@KonyaAkom)
January 27, 2025
Bakmadan Geçme
