Dünyaca Ünlü Filistinli Fenomen Konyalıların Tepkisine Şaşırdı! Burada İki Kelime Yetiyor! (Tıkla-İzle)

Dünyaca Ünlü Filistinli Fenomen Konyalıların Tepkisine Şaşırdı! Burada İki Kelime Yetiyor! (Tıkla-İzle)
Yaptığı sosyal medya paylaşımları ile beğenileri üzerine toplayan Filistinli Fenomen Yahya Amro (yahyas.journey), Konya’da yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. İşte Konyalıların Filistinli Fenomene tepkisi…

388 Bin takipçili Yahya Amro, yaptığı paylaşımlar ile yoğun ilgi görüyor. Yahya Amro, son olarak Konya’ya gelerek yaptığı paylaşım ile 1 milyon 300 bin görüntüleme alarak dikkat çekti.

Amro, yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi:

‘İKİ KELİME YETİYOR’

“Bütün bir ulusla bağ kurmak için iki kelimeye ihtiyacım vardı. Kendi dillerinden bile olmayan, alfabeleriyle de yazılmayan iki basit kelime. Bu iki kelimeyi söylemek yüzlerini, ifadelerini, hatta bazen seslerini bile değiştiriyor. Bu iki kelimenin karşılığında sevgi ve kucaklaşmalar, gülen yüzler ve her şeyden önemlisi duyduktan sonra bolca dua alıyorum. İki basit kelime "Ana falastini", yani "Ben bir Filistinliyim" anlamına geliyor.

Türkiye'deki, özellikle de Konya'daki insanların bu iki Arapça kelimeyi benden duymasının ardından yaşadıkları sevinci ve mutluluğu size anlatamam. Dilimi anlamadan anlamını anladılar ve beni bırakmak istemediler. Allah her birinin mükafatını versin. Allah herkese Mescid-i Aksa'yı ziyaret etmeyi nasip etsin.

Amin ya Rab” •Gizem Başar

Kaynak:Konya'nın Sesi