Taha Hüseyin Karagöz Konya'nın Sesi'ne Özel Konuştu!

Taha Hüseyin Karagöz Konya'nın Sesi'ne Özel Konuştu!
İsrail'in Gazze'ye yönelik zulmüne günden güne tepkiler çığ gibi büyüyor. Savaş muhabirliği ile ön planda olan Ensonhaber.com İnternet Haber Sitesinden Gazeteci Taha Hüseyin Karagöz, Konya'nın Sesi Gazetesi'ne özel konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türkiye’de son günlerde ismini sıkça duyduğumuz ‘Anchorman’ gazetecilerden Taha Hüseyin Karagöz Konya'ya yaptığı ziyaret kapsamında 'İsrail-Gazze' savaşını gazetimize özel değerlendirdi.

'BU BİR SAVAŞ DEĞİL SOYKIRIM'

İsrail'in gerçekleştirdiği saldırıları soykırım olarak ifade eden Ensonhaber.com İnternet Haber Sitesinden Gazeteci Taha Hüseyin Karagöz, "İsrail ve Gazze arasındaki fark göz önüne aldığında bir farktan bahsedemiyoruz. İki eşit kuvvet kesinlikle göz önünde değil. Bir tarafta silahsız, savunmasız bir halk. Diğer tarafta başka ülkelerin donanması ile bombaları ile desteklenen ve devlet zulmü ile perçinlenen terör faaliyetinden bahsedebiliyoruz. Aynı zamanda bir tarafın medyaya ulaşamadığı diğer tarafın ise doğruları söylemek isteyen medyayı susturma gücüne sahip olduğu bir savaştan bahsediyoruz. Aslında bu bir savaş değil soykırımdır" dedi. •Gizem Başar

Kaynak:Konya'nın Sesi