Konya AKOM Duyurdu: Otogar Tramvay Durağı İkiye Bölündü!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Şehir Hastanesi – Stadyum Tramvay Hattı 2.Etap çalışmaları kapsamında Otogar Kavşağı'nda başlayacak olan köprülü kavşak inşaatı nedeniyle önemli bir duyuru yayımladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Şehir Hastanesi – Stadyum Tramvay Hattı 2. Etap çalışmaları kapsamında Otogar Kavşağı'nda başlayacak olan köprülü kavşak inşaatı nedeniyle önemli bir duyuru yayımladı. Otogar tramvay duraklarının konumu geçici olarak değiştirildi. Şehir ulaşımında önemli bir hat olan Şehir Hastanesi – Stadyum Tramvay Hattı'nın 2. Etap çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Otogar Kavşağı'nda yapılacak olan köprülü kavşak çalışması nedeniyle tramvay yolcularını ilgilendiren kritik bir karar alındı.

Konya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Afet ve Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından yapılan açıklamaya göre, 25 Kasım 2025 Salı gününden itibaren mevcut Otogar tramvay duraklarının hem Kampüs hem de Alaaddin istikametlerindeki konumları değiştirilecek.

Yolcuların iniş ve biniş işlemleri geçici olarak kurulan yeni istasyon alanlarında gerçekleştirilecek. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için yeni durakları kullanması gerektiği özellikle vurgulandı.

İŞTE KAMPÜS VE ALADDİN İSTİKAMETİ İNİŞ VE BİNİŞ YERLERİ:

Haber

Bakmadan Geçme