- Haberler
- Konya Haber
- Konya'da düğünü kana bulayan cani cinayetten sonra sahneye çıkıp oynamış!
Konya'da düğünü kana bulayan cani cinayetten sonra sahneye çıkıp oynamış!
İzmir'den ağabeyinin nişanı ve arkadaşının düğünü için Konya'ya gelen Zeki Bozdemir, düğün eğlencesinde tartıştığı 18 suç kayıtlı M.Ş. tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü cinayetin detayları yürek burktu.
Önce birlikte oyun oynayıp sonra öldürmüş
Olayla ilgili yeni ayrıntılara ortaya çıktı. 8 aydır ağabeyi ile birlikte İzmir'de bir fabrikada çalışan Zeki Bozdemir'in hem ağabeyinin nişanına hem de arkadaşının düğün eğlencesine katılmak üzere ilçeye geldiği, kısa süre sonrada çalışmak için geri gideceği öğrenildi. Bozdemir'in eğlencede oyun oynadığı sırada M.Ş. ile arasında sürtüşme yaşandı.
"Arkadaşımın eğlencesinde kavga çıkmasın" deyip gitti ama…
Bunun üzerine Bozdemir, 'Arkadaşımın eğlencesinde kavga çıkmasın, arkadaşımın eğlencesinde rezillik çıkmasın' diyerek oradan ayrıldı. Ancak peşinden giden M.Ş., boş arazide yakaladığı Bozdemir'i bıçaklayarak öldürdü.
Bakmadan Geçme