• Haberler
  • Konya Haber
  • Konya'da tramvayların güzergahı değişti! Artık o duraklara uğramayacak!

Konya'da tramvayların güzergahı değişti! Artık o duraklara uğramayacak!

Konya'da ulaşım altyapısına yönelik çalışmalar sürerken, kampüs güzergâhını kullanan vatandaşları ilgilendiren yeni bir düzenleme yapıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Konya AKOM tarafından yapılan duyuruda, Kampüs güzergâhında devam eden çalışmaların uzaması nedeniyle Bisiklet Tramvayı’nın mevcut seferlerinde geçici düzenlemeye gidildiği bildirildi. Düzenleme kapsamında Bisiklet Tramvayı, 16 Ağustos Pazar gününe kadar Otogar–Alaaddin arasında hizmet verecek.

Bu tarihe kadar Kampüs yönündeki seferlerin yapılamayacağı belirtilirken, vatandaşların ulaşım planlarını geçici güzergâh düzenlemesini dikkate alarak yapmaları istendi.

Çalışmaların kısa zamanda tamamlanması bekleniyor

Kampüs güzergâhındaki çalışmaların uzaması nedeniyle alınan kararın geçici olduğu vurgulandı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Bisiklet Tramvayı’nın normal güzergâhında yeniden hizmet vermesi bekleniyor.

Özellikle bisiklet kullanıcıları ve toplu taşıma yolcularının, 16 Ağustos Pazar gününe kadar Otogar–Alaaddin hattındaki düzenlemeyi dikkate almaları önem taşıyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme