Bir Devir Sona Erdi! Konyalıların Vazgeçilmezi Olan Mekan Kapandı!

Bir Devir Sona Erdi! Konyalıların Vazgeçilmezi Olan Mekan Kapandı!
 İnternet Editörü
Konya’da düğünlerin ve organizasyonların vazgeçilmez mekanı olan Atiker De Luxe Düğün Salonu artık hizmet vermeyecek. İşte detaylar…

Konya’da düğün, toplantı ve organizasyon denilince akla gelen ilk mekanlardan olan Atiker De Luxe Düğün Salonu kapatıldı.

AÇIKLAMA GELDİ

Konu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Atiker De Luxe Düğün Salonu sahiplerinden Tayyar Atiker, “'Atiker De Luxe Düğün Salonumuz 10 yıllık sözleşme tarihinin tamamlamış olması nedeniyle hizmet süresinin sonuna gelmiştir. Bu süre boyunca destek ve sevgilerini bizlerden esirgemeyen başta rızkımıza sebep olan müşterilerimize; tedarikçilerimize, ekip arkadaşlarımıza, akraba ve komşularımıza, meslektaşlarımıza ve 'Atiker De Luxe' sevenlerine sevgi ve şükranlarımızı sunarız” ifadelerini kullandı.

10 YIL 10 GÜN GİBİ HIZLI GEÇTİ

Yüzlerce ailenin mutluluklarına şahit olup yanlarında durmak, Sayısızca organizasyonların ev sahipliğini yapmak, Birlerce misafirimizin gönlünü kazanmak emanetcisi ve kircacısı olduğumuz düğün salonumuzda tarifi bile mümkün olmayan duygular yaşatmıştır” diyen Atiker, “Mesleğimizin sadece ticaret yapmaktan öte olduğunu; Konya düğün kültürünün ve dayanışmasının müşterilerimizden aldığımız sorumluluk ve desteğiyle tatlı telâşelerine bizleri ortak ederek onure etmeleri, bu zamana kadar ticari hayatımıza yol gösterdiği gibi bundan sonraki yepyeni meslek hayatımızda bizlere yol gösterecektir.

10 yıllık sürenin, 10 gün kadar hızlı geçtiğini kabullendiğimiz gibi bu sürecinde tarafımıza hayırlar getireceğine inancımız tamdır. İşletmesine devam edemeyeceğimiz düğün salonumuzda; faâliyetlerimizin sonlandırmamıza neden ve sebep, nasip ve kısmetimize vesile olan yüce rabbimizdir!.. İyi dilek ve hayır duâlarını esirgemeyen tüm sevenlerimizin hem duâsı hem Cumâsı mübarek olsun” diye konuştu.

Kaynak:Konya'nın Sesi