Konya’da bu hafta hangi filmler vizyonda!

Konya’da bu hafta hangi filmler vizyonda!
 İnternet Editörü
Konya sinema salonlarında her hafta yepyeni filmler gösterime giriyor. Peki Konya’da bu hafta vizyonda hangi filmler var? Sizler için derledik…

Sinemaseverlerin yakından takip ettiği vizyona giren filmler arasında bu hafta yine birçok popüler yapım yer alıyor. İşte Konya’da hafta sonunu sinemaya giderek değerlendirmek isteyenler için yepyeni filmler…

1. Hayali Arkadaşlar

Tür: Aile

Süre: 1 sa 41 dk

Konusu: Hayali Arkadaşlar, unutulmuş HARK'ları çocuklarla yeniden buluşturmak için büyülü bir maceraya atılırken, herkesin hayali arkadaşlarını ve bu süper güçle neler yaptığını görebildiğini keşfeden bir kızın hikâyesini konu alıyor.

hayali.jpg

2. Kung Fu Panda 4

Tür: Aksiyon - Animasyon

Süre: 94 dk

Konusu: Kung Fu Panda 4, Ejderha Savaşçı Po’yu, eşsiz cesareti ve çılgın dövüş sanatları yetenekleriyle kötü adamları alt ettiği ölüme meydan okuyan üç maceradan sonra, kader yeniden çağırır... Huzur Vadisi'nin Ruhani Lideri olması için görevlendirilir. Bu da birkaç sorun ortaya çıkarır. Daha da kötüsü, kötü kalpli, güçlü bir büyücü olan Bukalemun, yakın zamanda büyük küçük her yaratığa dönüşebilen bir kertenkele olarak ortaya çıkmıştır. Bukalemun açgözlü, boncuk gözlerini Po'nun Bilgelik Asası'na dikmiştir; bu asa ona Po'nun alt ettiği tüm usta kötüleri ruhlar aleminden geri çağırma gücü verecektir. Yani Po'nun biraz yardıma ihtiyacı vardır. Bu süreçte Po, kahramanların en beklenmedik yerlerde ve şekillerde bulunabileceğini keşfedecektir.

kung-fu.jpg

3. Eclipse

Tür: Belgesel

Süre: 1 sa 24 dk

Konusu: İzmir’den beş jimnastikçi tarihi bir başarıyla 2020 Tokyo Olimpiyatları’na katılmaya hak kazanır, ancak karşılarına eşi benzeri görüşmemiş bir engel çıkar; Covid-19. Pandemi nedeniyle tarihinde ilk kez ertelenen olimpiyatlarda hayallerine tutunup Türkiye’nin ilk olimpiyat madalyasını alabilmek için karantina, deprem, sakatlıklarla geçen zorlu bir yılın üstesinden gelmeye çalışırlar.

eclipse.jpg

4. Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık

Tür: Bilim Kurgu

Süre: 145 dk

Konusu: Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık, Maze Runner üçlemesine imzasını atan Wes Ball’un yönettiği film, Sezar’ın saltanatını takip eden birkaç neslin gelecekte, baskın tür olan maymunların uyumlu bir şekilde yaşarken insanların gölgede yaşamaya mecbur kaldığı bir dünyaya seyircileri davet ediyor.

maymun.jpg

5. Furiosa: Bir Mad Max Destanı

Tür: Macera - Bilim Kurgu

Süre: 148 dk

Konusu: Furiosa: Bir Mad Max Destanı, George Miller imzalı film, Mad Max: Fury Road filminde yer alan Furiosa karakterinin kökenlerini ve nasıl güçlü bir savaşçıya dönüştüğünü anlatıyor. Dünya çökerken, genç Furiosa Nice Annelerin Yeşil Diyarı’ndan kaçırılır ve Savaş Lordu Dementus liderliğindeki büyük bir Motorcu Sürüsü'nün eline düşer. Çorak Topraklar'da ilerlerken, Ölümsüz Joe'nun başkanlık ettiği Kale'ye gelirler. İki diktatör egemenlik için savaşır. Bu sırada Furiosa eve dönüş yolunu bulmak çabalarken birçok sınavdan sağ çıkmak zorundadır.

furu.jpg

6. Ziyaretçiler Bölüm 1

Tür: Korku

Süre: 91 dk

Konusu: Ziyaretçiler: Bölüm 1, korku üçlemesinin ilk filminde, tatile çıkan genç bir çiftin yolculukları sırasında arabaları bozulur ve geceyi şehirden uzakta bir Airbnb evinde geçirmek zorunda kalırlar. Gayet sakin başlayan geceleri 3 maskeli katilin gelmesiyle kabusa döner.

zi.jpg

Kaynak:Konya'nın Sesi