Konya'da Yağış Trafiği! Meteoroloji Gün Verdi...

Konya'da Yağış Trafiği! Meteoroloji Gün Verdi...
 Muhabir
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan 5 günlük hava tahmin raporu yayınlandı. Konya’da hava durumu ile ilgili son dakika gelişmeleri…

Meteoroloji yeni hava durumu haritasını paylaştı. Konya’da meteoroloji verilerine göre hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Peki, 16 Şubat (yarın) Konya’da hava durumu nasıl olacak? Son hava durumu tahminlerine göre Konya’da hava durumu ile ilgili detaylara sitemizden ulaşabilirsiniz.

Vatandaşların gözü meteorolojiden gelen açıklamalara çevrildi. Yağış için verilen tarihi bekleyen Konyalılar için müjde geldi. Meteorolojiden alınan verilere göre 17 Şubat Cumartesi günü kente yağmurlu hava hakim olacak.

MGM’nin tahmin raporuna göre 5 günlük hava tahmininde sıcaklıklar günden güne artış yaşayacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarılara göre; Konya’da yarın havanın 9 derece puslu olacağını belirtti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün paylaştığı 15 Şubat Perşembe tarihli Konya hava durumu raporunda, Konya genelinde havanın 9 derece olacağı kaydedildi. Kent Cumartesi gününden itibaren yağışlı havanın etkisine girecek.

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, tarafından yapılan son tahmine göre Konya'nın merkez ve ilçelerinde en düşük ve en yüksek sıcaklık dereceleri ise şu şekilde;

-Büşra GÜLTAŞ