Konya'nın 31 İlçesinde Başlıyor! Meteoroloji Gün Verdi! Tüm Gün Sürecek!

Konya'nın 31 İlçesinde Başlıyor! Meteoroloji Gün Verdi! Tüm Gün Sürecek!
 Muhabir
Meteoroloji 17 Şubat hava durumu raporunu yayımladı. Konya'da hafta sonu hava durumu nasıl olacak? İşte 17 Şubat 2024 hava durumu ve Konya 5 günlük hava durumu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan 5 günlük hava tahmin raporu yayınlandı. Konya’da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam ederken Konya için yağış müjdesi verildi. Peki, beklenen yağış Konya için ne zaman gerçekleşecek?

Meteoroloji yeni hava durumu haritasını paylaştı. Konya’da meteoroloji verilerine göre hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Peki, 18 Şubat (yarın) Konya’da hava durumu nasıl olacak? Son hava durumu tahminlerine göre Konya’da hava durumu ile ilgili detaylara sitemizden ulaşabilirsiniz.

Meteorolojiden alınan verilere göre 18 Şubat(yarın) hava yağmurlu ve 19 ve 20 Şubat'ta kentte çok bulutlu hava hakim olacak. Beklenen yağışın yanı sıra Konya’da yazdan kalma günler yaşanıyor. Hafta sonu 9 ve 7'yi gösteren dereceler yeni haftada Çarşamba gününden itibaren yükselmeye başlayacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarılara göre; Konya’da yarın havanın 7 derece ve yağmurlu olacağı belirtildi.

-Büşra GÜLTAŞ