Meteorolojiden Konya'ya Özel Uyarı! Çiftçiler Dikkat!

Meteorolojiden Konya'ya Özel Uyarı! Çiftçiler Dikkat!
 Muhabir
Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre Konya'yı 6 Mayıs akşam saatlerinden itibaren zirai don tehlikesi bekliyor. Zirai donun 7 Mayıs gece saatlerine kadar sürmesi bekleniyor. İşte haritalarla 5 günlük hava durumu…

Meteoroloji'nin tahminlerine Konya genelinde hava sıcaklıkları gün gün değişecek. Meteoroloji yeni hava durumu haritasını paylaştı. Peki, 7 Mayıs (yarın) ve önümüzdeki günlerde Konya’da hava durumu nasıl olacak? Son hava durumu tahminlerine göre Konya’da hava durumu ile ilgili detaylara sitemizden ulaşabilirsiniz.

Meteorolojiden alınan verilere göre, Konya’da 7 Mayıs Salı günü hava 20 derece ve parçalı bulutlu olacak. Konya ve ilçelerini hafta sonu sağanak yağış bekliyor. Meteoroloji olumsuzluklara karşı dikkatli olunması için Konyalıları uyardı.

ZİRAİ DON TEHLİKESİNE DİKKAT!

Bölgemizde (Konya, Karaman, Aksaray, Niğde) bugün akşam saatlerinden itibaren 07.05.2024 Salı gece saatlerine kadar hafif zirai don hadisesi bekleniyor. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı başta zirai faaliyetlerde bulunan çiftçiler olmak üzere ilgililer ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

ekran-alintisi.png

Konya'nın merkezde en düşük ve en yüksek sıcaklık dereceleri ise şu şekilde;

1.png

-Büşra GÜLTAŞ