Konya İl Emniyet Müdürü Koç'tan Konyaspor'a ziyaret

Konyaspor'un 104. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Konya İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, yeşil-beyazlı kulübe ziyarette bulundu.

Konyaspor’un 104. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Konya İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, yeşil-beyazlı kulübe ziyarette bulundu.

Konyaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada; "Stadyumumuzdaki kulüp binasında gerçekleşen ziyarette, Başkanımız Sayın Ömer Atiker ve yönetim kurulu üyelerimiz, Sayın Necmettin Koç’u ağırladı. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Sayın Ömer Atiker, şu ifadeleri kullandı: “Konya İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından 104. kuruluş yıl dönümümüz vesilesiyle hazırlanan anlamlı video, Konyaspor camiamıza büyük bir gurur ve heyecan yaşatmış, bizleri de derinden duygulandırmıştır. Şehrimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz fedakârca görev yapan Polis Teşkilatımızın kulübümüze gösterdiği bu vefa örneği, Konyaspor ailesi için son derece kıymetlidir. Bu vesileyle, Konya Valimiz Sayın İbrahim Akın başta olmak üzere, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Necmettin Koç’a ve tüm emniyet teşkilatı mensuplarımıza gönülden teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyorum" denildi. 

Ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Konya İl Emniyet Müdürü Koç'tan Konyaspor'a ziyaret

Bakmadan Geçme