Konyaspor'da yeni transferler şehre geliyor!

Konyaspor iki yeni stoperini Konya'ya getiriyor.

Konyaspor'un iki yeni transferi Adamo Nagalo ve Rayyan Baniya bu gece 03.30 saatlerinde Konya'da olacak.

Kazeem Olaigbe, Trabzonspor ile olan işlerini hallederse Nagalo ve Baniya ile birlikte gelecek. Diğer türlü gelişi cuma gününe kalacak.

Konyaspor'da İdari Menajer Hüseyinn Bilgin Hollanda'dan Adam Nagalo'yu getirmek ve son görüşmeyi yapmak için Eindhoven'e gitti. Bugün transferi tamamladı genç stoper ile beraber Türkiye'ye gelmek için yola çıktı. İstanbul - Konya Uçağı 02.10'da İstanbul havalimanından kalkacak ve 03.30'da Konya'da olacak. 

Nagalo dün oynanan PSV - Bayern Münih maçının kadrosunda yer aldı. Maç ritmi olmasa da sakatlığı bulunmayan oyuncu antrenman eksiği olmadan Konyaspor'a katılacak. Futbolcular sabahın erken saatlerinde Medova Hastanesinde sağlık testine girecek ardından 11.30'daki antrenmana yetişecek. 

Nagalo'nun Beşiktaş kafilesi ile beraber İstanbul'a gitmesi bekleniyor. 

Konyaspor Nahalo ile yarım sezon kiralık Baniya ile 4.5 yıllık sözleşme imzalayacak. 

Özel Haber

Bakmadan Geçme