• Haberler
  • Konyaspor
  • Konyaspor, İstanbul'da galibiyet peşinde! Bitsin artık bu hasret!

Konyaspor, İstanbul'da galibiyet peşinde! Bitsin artık bu hasret!

Konyaspor, Süper Lig'in 20.haftasında bugün deplasmanda Beşiktaş'a konuk olacak.

Konyaspor, bugün deplasmanda Beşiktaş'a konuk olacak. Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 20'de başlayacak. Karşılaşmada Batuhan Kolak düdük çalacak.

Konyaspor, Süper Lig’de 9 maçtır galip gelemiyor. Son olarak 26 Ekim 2025’te deplasmanda Gençlerbirliği’ni mağlup eden yeşil-beyazlılar, daha sonra oynadığı 9 maçta 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Haftaya 19 puanla giren Anadolu Kartalı, kötü gidişatına son vermek adına sahaya çıkacak. 

2 isim sınırda

Konyaspor’da 2 oyuncu ceza sınırında bulunuyor. Guilherme Sitya ve Morten Bjorlo’nun 3 sarı kartı bulunuyor. 3 oyuncu, Beşiktaş karşılaşmasında kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek ve Süper Lig'in 21. haftasında iç sahada oynanacak Göztepe maçında forma giyemeyecek.

Muhtemel 11

Yeşil-beyazlılarda sarı kart cezalısı Jo Jin Ho forma giyemeyecek. Tecrübeli forvet Umut nayir'de perşmebe günü Trabzonspor'a transfer olmuştu. Konyaspor’un sahaya; Bahadır, Andzouana, Uğurcan, Adil, Guilherme, Berkan, Bjorlo, Svendsen, Deniz, Muleka ve Kramer 11’i ile sahaya çıkması bekleniyor. Konyaspor’da Burkina Fasolu stoper Adamo Nagalo de kafilede yer aldı.

Atan ilk lig galibiyeti peşinde

Teknik Direktör Çağdaş Atan da ilk galibiyeti için yedek kulübesinde olacak. Atan, yeşil-beyazlılar ile Süper Lig’de çıktığı 8 karşılaşmada henüz 3 puanı göremedi. Atan kupada 3 maçta 3 galibiyet elde etti. 

Özel Haber

Bakmadan Geçme