1922 Konyaspor evinde mağlup

1922 Konyaspor evinde mağlup
1922 Konyaspor, TFF 3.Lig altıncı hafta karşılaşmasında evinde Akhisaspor’u konuk etti. Maçı 1-0 kaybeden Yavru Kartal 6 maç sonunda 1 puanda kaldı.

1922 Konyaspor, TFF 3.Lig altıncı hafta karşılaşmasında evinde Akhisaspor’u konuk etti. Maçı 1-0 kaybeden 1922 Konyaspor 6 maç sonunda 1 puanda kaldı.

Karşılaşmanın ilk yarısı orta saha mücadelesinde geçti ve iki ekipte net bir pozisyon üretmekte zorlandı. Elde ettikleri duran toplarla tehlikeye yaratmaya çalıştı. 39.dakikada Konyaspor ceza sahasına çok adamla gelen Akhisarspor Yavuz Özbakan ile 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı da bu skorla önde bitirdi.

Orta hakem 2 penaltıyı yedi

İkinci yarıda 1922 Konyaspor’da Metehan Mollaoğlu – Oğuzhan Şahin Uzun değişikliği yapıldı. Oğuzhan’ın oyuna girmesiyle hücumda daha fazla pozisyon bulan 1922 Konyaspor baskını iyice arttırdı. 1922 Konyaspor 55.dakiakda Oğuzhan ile hızlı geldi. İçeriye çevirdiği top Tuğrul’un bir adım gerisinde kaldı ve yeşil-beyazlılar golden oldu. 61.dakikada Oğuzhan’ın ortasında Yuğrul2un kafa vuruşunu kaleci Muhammed kornere çeldi. Karşılaşmanın orta hakemi Turan Timuroğlu Konyaspor’un girdiği iki pozisyonda penaltı noktasını göstermedi. 71.dakikada ceza sahası içinde elle oynamayı görmezden gelen Timiroğlu, 75.dakikada da Emirhan’a arkada yapılan müdahalede de oyunu devam ettirdi. Karşılaşmayı 1-0 kazanan Akhisarspor ilk galibiyetini aldı ve puanını 4’e çıkarttı. 1922 Konyaspor ise 6.maçında da 3 puanla tanışamadı ve 5.mağlubiyetini alarak 1 puanda kaldı. Yeşil-beyazlılar gelecek hafta Belediye Kütahyaspor ile karşılaşacak.

6 sarı kart

1922 Konyaspor sahaya; Furkan Kayalı, Bedirhan Çetin, Emirhan Kaya, Aybars Tüfekci, Yakup İnal, Ali Özdemir, Yunus Teke (Dk.69 Yusufhan Çalık), Metehan Mollaoğlu (Dk.46 Oğuzhan Şahin Uzun), Çağdaş Şendur (Dk.69 Alperen Özdemir), Tuğrul Başkan ve Osman Togay ilk 11’i ile başladı. Yeşil-beyazlılarda Çağdaş Şendur, Emirhan Kaya, Ali Özdemir, Zdeki Furkan Kayalı, Yusufhan Çalık ve Tuğrul Başkan sarı kart gördü. HALİL YILMAZER

Kaynak:Konya'nın Sesi