1922 Konyaspor Kütahya'da doğrandı!

1922 Konyaspor Kütahya'da doğrandı!
1922 Konyaspor oldukça iyi mücadele ettiği Kütahya deplasmanında maçın hakemi Aykut Serin'in verdiği hatalı kararlar ile sahadan puansız ayrıldı.

3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden 1922 Konyaspor, 7.hafta maçında Belediye Kütahyaspor'a konuk oldu.

Ligde yalnızca 1 puanı bulunan Yavru Kartal, oldukça iyi mücadele ettiği Kütahya deplasmanında maçın hakemi Aykut Serin'in verdiği hatalı kararlar ile sahadan puansız ayrıldı.

1922 Konyaspor sahaya; Zeki Furkan Kayalı, Bedirhan Çetin (Dk. 82 İsmail Bpzkurt), Emirhan Kaya, Hüseyin Aybars Tüfekci, İbrahim Yakup İnal, Ali Özdemir, Kaan Mert Nasırcılar (Dk.64 Çağdaş Şendur), Emre Pehlivan (Dk.46 Tuğrul Başkan), Osman Tokat, Alperen Özdemir (Dk. 46 Metehan Mollaoğlu) ve Arda Kalkan (Dk.64 Abdülsamaet Kaya) 11'i ile çıktı.

1922 Konyaspor'da İbrahim Yakup İnal, Osman Tokay ve Tuğrul Başkan sarı kart ile maçı tamamladı.

Maçın hakemi 45+4. dakikada 1922 Konyasporlu oyuncu İbrahim Yakup İnal'ın eline çarpan topta penaltı kararı verdi. Pozisyonda ise İbrahim Yakup'un eli doğal konumda. Penaltı kararının ardından oldukça yoğun itirazlar sürdü. Hem saha içindeki oyuncular hem de teknik ekip hakem Aykut Serin'e yoğun şekilde itiraz etti ancak hakem kararını değiştirmedi. Bu kararın ardında kazanılan penaltıda Can Muhammet Vural topu ağlara gönderdi ve ilk yarı 1-0 bitti.

İŞTE PENALTI POZSİYONU

İkinci yarıya iki oyuncu değişikliği ile başlayan Bekir Mehtap oyunu ele aldı. Rakip kalede pozsiyonlar bulan Yavru Kartal bunları değerlendiremedi. 90+3'te Feyyaz Aydil ile bir gol daha bulan Kütahya ekibi maçı 2-0 kazandı ve puanını 10'a çıkarttı.

7. maçında 6.mağlubiyetini alan 1922 Konyaspor ise 1 puanla haftayı 13.sırada kapattı. Yeşil-beyazlıalr gelecek hafta evinde Silivrispor'u konuk edecek.

Kaynak:Konya'nın Sesi