Ali Çamdalı'dan aidiyet açıklaması! 'Konyaspor camiasını çok seviyorum'

Ali Çamdalı'dan aidiyet açıklaması! 'Konyaspor camiasını çok seviyorum'
 S.Yazı İşleri Müdürü
Konyaspor'un başında Fenerbahçe, Samsunspor, Kayserispor ve Galatasaray maçlarında teknik direktör olarak görev yapan Ali Çamdalı olukça önemli açıklamalarda bulundu.

Konyaspor'un başında Fenerbahçe, Samsunspor, Kayserispor ve Galatasaray maçlarında teknik direktör olarak görev yapan Ali Çamdalı olukça önemli açıklamalarda bulundu.

Takımın başında çıktığı 4 maçta baskı ve stresli bir süreç geçirdiklerini ifade eden Ali Çamdalı; "Teknik Direktörlük kariyerimin başında dört tane final oynadım. Hepsi birbirinden değerli ve zorlu maçlardı. Baskı olması gayet doğal. Kolay değil, burası çok büyük bir camia. Buranın küme düşmesini hiçbir yönetici, futbolcu veya teknik direktör istemez. O yüzden buranın ağırlığını hissetmek lazım. Baskı ve ağırlık hepimizin üzerinde vardı. Çok karmaşık duygularım var. Yeni sezonda neler olur şu an konuşmak çok zor. Rahat bi kafayla hep beraber düşünüp taşınıp doğru kararlar alacağımızı düşünüyorum" dedi.

'Konyaspor camiasını çok seviyorum'

Konyaspor'u çok sevdiğini ifade eden Ali Çamdalı; "Ben Konyaspor’dan ayrılışımı hiç bi zaman sorun etmedim. Daha iyi olabilir miydi, ancak biz Türk toplumu olarak ayrılıkları beceremiyoruz. Bu noktada da belki halen daha iyi olmamız gerek konular var. Ben hiç bir zaman bunu sorun yapmadım yapsaydım buraya geri dönmezdim. Her yerde eleştiriler olacaktır. Burada da oldu, eleştiriler olmaya devam edecektir, sağlıklı olduğu sürece bi sıkıntı yok. Benim ve teknik ekibimin buraya aidiyet duygusu tarif edilemez. biz gerçekten öyle sarıldık bu işe. 4 haftadır buradayız ama bana 4 aydır gibi geliyor diye kendileri ile de konuştum. O kadar yoğun ve yükü ağır hissedilmiş bir durum vardı. Ben Konyaspor camiasını çok seviyorum. Gelecek ile ilgili ne olur ne biter ona bir şey söylemek doğru olmaz" açıklamalarını kullandı.

'Biz güzel bir çeteydik'

Konyaspor'da birlikte forma giydiği isimlerin kendisine desteği hakkında da konuşan Çamdalı; "Selim'in, Kaya'nın ve Mehmet'in Konyaspor'a karşı bi kırgınlığı yok. Öyle olmuş olsa bugün burada olmazlardı. Onlar benim ömürlük dostlarım. Bizler burada öyle bi gruptuk. Bizi çete olarak adlandırsalar da biz güzel bi çeteydik. Bizim aidiyet duygumuz farklı. Bizim sevgimiz karşılıksız. Onlar benim dostlarım ve yanımda olmaları dünyanın en doğal şeyi" ifadelerini kullandı.