Attığı gollerle Konyaspor'u ligde tutan Enis Destan'dan açıklama

Attığı gollerle Konyaspor'u ligde tutan Enis Destan'dan açıklama
 Muhabir
Trabzonspor - Ankaragücü karşılaşmasında 87.dakikadan sonra 3 gol atarak adeta Konyaspor'u ligde tutan Enis Destan maç sonu açıklamalar yaptı.

Süper Lig'in 38.haftatasında Trabzonspor ile Ankaragücü Paparak Park'ta karşılaştı. Ankara ekibi 25'te Chatzigiovanis ile 0-1 öne geçti ve devreyi önde kapattı. Trabzonspor 63'te Visca ile beraberliği buldu. Ankaragücü 78'de Sowe ile skoru 1-2 yaptı. Bu dakikalarda Konyaspor Galatasaray karşısında 1-3 mağlup durumdaydı. Hatayspor ve Gaziantep ise maçları önde götürüyordu. Sonuçlara göre Konyaspor küme düşüyordu.

Ancak dakikalar 87'yi gösterdiğinde Enis Destan ilk kez sahneye çıktı durumu 2-2'ye getirdi. Üç dakika sonra dakika 90'da 1 gol daha atan Enis skoru 3-2'ye getirdi. Genç golcü 90+7'de attığı penaltı golüyle hat-rick yaptı ve Trabzonspor, Ankaragücü'nü 4-2 mağlup etti.

40 puanda kalan Ankaragücü küme düşerken Konyaspor 41 puanla 16.sırada lige tutunmayı başardı.

Karşılaşma sonrası açıklamalar yapan Enis Destan; "Kariyerimde ilk hat-tricikim. Ankaragücü'ne olmasına çok fazla sevinemedim. Zaman zaman oyundan düştüğümüz anlar oldu. Geriye düştüğümüz zamanlar oldu. Bırakmadık oyunu çevirdik, Trabzonspor'a yakışan sonla bitirdik sezonu. Şimdi önümüzde yeni sezon var ona hazırlık yapacağız" dedi.