Bahattin Şimşek 9.Konyaspor maçına çıkacak! İşte karnesi!

Bahattin Şimşek 9.Konyaspor maçına çıkacak! İşte karnesi!
 Muhabir
Konyaspor - Fenerbahçe maçını yönetecek olan Bahattin Şimşek kariyerinde 9.kez Konyaspor maçında düdük çalacak.

Bugün saat 20'de MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda oynanacak karşılaşmada Bahattin Şimşek'in yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Burak Şeker olacak.

Bu sezon iki takımında 3 maçını yönetti

Bahattin Şimşek bu sezon Konyaspor'un 3 Süper Lig maçında düdük çaldı. Şimşek, Konyaspor'un evinde 1-2 mağlup olduğu Çaykur Rizespor, deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Fatih Karagümrük ve evinde 2-0 kazandığı Kayserispor maçlarında görev aldı.

Şimşek, Fenerbahçe'nin bu sezon evinde 4-1 kazandığı Sİvasspor ve 1-1 berabere kaldığı Samsunspor maçlarının yanında Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Ankaragücü'ne 3-0 mağlup olduğu karşılaşmalarda düdük çalmıştı.

9.Konyaspor maçına çıkacak

2016-2017 sezonundan itibaren Süper Lig'de maç yönetmeye başlayan Şimşek, bugüne kadar Süper Lig'de Konyaspor'un 8 karşılaşmasında düdük çaldı. Söz konusu karşılaşmalarda Konyaspor 2 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti.

Fenerbahçe'nin 9 maçını yönetti

Bahattin Şimşek, bu zamana kadar Türkiye Kupası ve Süper Lig'de toplam 9 kez Fenerbahçe'nin maçlarında düdük çaldı. Fenerbahçe bu maçlarda 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti.