Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz'dan galibiyet açıklaması

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz'dan galibiyet açıklaması
 Muhabir
Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, Kasımpaşa maçının sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, Kasımpaşa maçının sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Başkan Ömer Korkmaz; "Bayramda futbolcular ile bir bayramlaşma yaptık. Onlara ödeme yaptık ve bayram hediyesi olarak bu maçı kazanmak istediğimizi söyledim. Bizim bu takımları yenecek gücümüz var ancak stres bizi biraz zorluyor. 1-0 olduktan sonra puan kaybı olacak mı diye stresli devam etti maç 2-0’ı bulunca daha da rahatladık. Güzel bi galibiyet oldu" dedi.

'Alanyaspor maçına odaklanacağız'

Alanyaspor maçına odaklanacaklarını belirte Korkmaz; "Deplasmandaki galibiyetin önemini Alanyaspor maçını kazanarak anlayacağız. Sevindik, artık Alanyaspor maçına odaklanacağız. Taraftarımızdan destek isteyeceğiz. Bizim için çok önemli maç belki de sezonun en önemli maçı haline geldi. Buraya gelerek Kasımpaşa Stadyumunu Konya Stadına çeviren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

'Konyaspor Kümeye diye bağıranların ne hale geldiğini gördük'

Kasımpaşa taraftarının 'Konyaspor Kümeye' tezahüratına tepki gösteren Ömer Korkmaz; "Konyaspor bu ligin ev sahibi takımıdır. Zaman zaman sorunlar yaşayabilir. Konyaspor kümeye diye bağıran her takımın ne hale geldiğini gördük. Bunu Kasımpaşa taraftarına yakıştıramadım. Bizim sorun yaşadığımız bir kulüp değil. Biz daha çok futbolda kardeş takım isteriz. Bunu yapanlara cevabı da yenerek vermek zorundayız" şeklinde konuştu. HALIL YILMAZER

*Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz'ın açıklamaları ajans açıklaması değil bizzat maç sonunda Konya'nın Sesi Gazetesi'ne yaptığı açıklamadır. İzin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz.