Konyaspor Basketbol hangi senaryolarla ligde kalabilir? İşte olası ihtimaller

Konyaspor Basketbol hangi senaryolarla ligde kalabilir? İşte olası ihtimaller
 Muhabir
Konyaspor Basketbol evinde konuk ettiği doğrudan rakibi Haremspor'a 23 sayıdan maç verdi ve kümede kalma şansını mucizelere bıraktı. İşte yeşil-beyazlıların ligde kalması için olması gereken durumlar.

TBL'de 32.hafta bugün oynanacak Sigortam.NET - Mersin BŞB. maçı ile tamamlanacak.

Evinde konuk ettiği Pizza Lazza Haremspor'a 23 sayıdan son periyotta maçı veren Konyaspor Basketbol 21.mağlubiyetini aldı ve 11 galibiyette kaldı.

Ligde son sıraya gerileyen yeşil-beyazlılar ligde kalma şansını mucizelere bıraktı.

Bitime iki hafta kala yeşil-beyazlılar Çayırova ile deplasmanda Ankaragücü ile ise iç sahada oynayacak. Temsilcimiz ligde kalması için iki maçı da kazanacak ve rakiplerinin mağlup olmasını bekleyecek.

11 galibiyette bulunan OGM Ormanspor son iki maçını da evinde oynayacak. Ankara ekibi sırasıyla Kocaeli Kağıtspor ve Bornova KSK'yi konuk edecek.

12 galibiyeti bulunan Haremspor'u ise zorlu iki maç bekliyor. 33.haftada Mersin'i konuk edecek olan İstanbul ekibi son hafta Iğdır deplasmanına gidecek.

12 galibiyeti diğer takım Kocaeli Kağıtspor ise önce deplasmanda Ormanspor'a konuk olacak ardından evinde Balıkesir'i ağırlayacak.

Konyaspor doğrudan 3 rakibi arasından iki averajda yalnızca Kağıtspor'a karşı üstünlük sağlayabildi. Ormanspor ve Haremspor ikili averajda Konyaspor'un önünde bulunuyor.

Konyaspor'un ligde kalması için Haremspor'un iki maçını da kaybetmesi gerekiyor. Gelecek hafta Ormanspor - Kocaeli Kağıtspor maçında ise Marmara ekibinin kazanması Konyaspor için daha olumlu bir sonuç olarak göze çarpıyor.