Konyaspor Basketbol'un Rakibi Kapaklı!

Konyaspor Basketbol'un Rakibi Kapaklı!
Konyaspor Basketbol, 4. haftanın kapanış maçında bugün sahasında Kapaklıspor ile karşılaşacak. Dev Kartallar, saat 18.00’de başlayacak maçta Tekirdağ ekibini yenerek sezonun ilk iç saha galibiyetini almak amacın

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde 4. hafta bugün Konya’da oynanacak maçla tamamlanacak. Ligin mütevazi kulüpleri Konyaspor ile Kapaklıspor, haftanın kapanış mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı ekip, dün öğleden sonra yaptığı taktik idmanın ardından çalışmalarını tamamladı. Koç Emrah Benli, maçın önemini oyuncularına hafta boyunca anlatırken, bu tür maçlarda iç sahada kayıp yaşamamaları gerektiğini vurguladı.

Fiziksel açıdan iyi durumdayız

Sezona deplasmanda aldığı Bornova galibiyetiyle başlayan Dev Kartallar, daha sonra evinde Mersin Büyükşehir Belediyespor ve deplasmanda Alagöz Iğdır’a farklı skorlarla mağlup oldu. Konyaspor, bugün rakibini mağlup ederek hem iki maç sonra kazanmak hem de taraftarının önünde bu sezonun ilk galibiyetini almak amacında. Sezona çok geç başlayan temsilcimizde takımın her geçen gün fiziksel noktada iyi duruma geldiği öğrenildi.

İlk iç saha galibiyeti için parkedeyiz

Tekirdağ ekibi Kapaklıspor ise bu sezon 1. Lige yükseldi. Yüksek bütçesi olmayan konuk ekibin başantrenörlüğünü Abdulkadir Serdar yapıyor. Kapaklıspor, ilk 3 haftada Haremspor’a mağlup olurken, Çayırova Belediyesi ve Ankaragücü maçlarından galibiyetle ayrıldı. Kapaklı, sezonun 4. galibiyetini almak adına Konya’da parkeye çıkacak.

Maç 18’de

Konyaspor ile Kapaklıspor arasında oynanacak karşılaşma bugün saat 18.00’de başlayacak. Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak mücadelede Mesut Öztürk, Münevver Özemre ve Murat Zafer hakem üçlüsü düdük çalacak. Zorlu müsabaka TRT Spor Yıldız’dan canlı olarak yayımlanacak. Maçın biletleri 20 TL’den satılacak. Biletler maçtan 3 saat önce salon gişesinden satışa sunulacak. Öte yandan iki takım ilk kez bir maçta karşı karşıya gelecek. Spor Servisi

Kaynak:Konya'nın Sesi