Konyaspor evinde Alanyaspor'a mağlup!

Konyaspor evinde Alanyaspor'a mağlup!
 Muhabir
Konyaspor, Süper Ligin 33.haftasında evinde Alanyaspor'u konuk etti. Oldukça etkisiz ve silik bir futbol oynayan Konyaspor sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Konyaspor, Süper Ligin 33.haftasında evinde Alanyaspor'u konuk etti. Oldukça etkisiz ve silik bir futbol oynayan Konyaspor sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Konyaspor karşılaşmanın ilk yarısında oldukça kötü bir oyin sergiledi. Topu rakibine bırakan yeşil-beyazlılar ilk 45 dakikayı şut atamadan tamamladı. Konyasporlu taraftarlar ilk yarıda Soner, Cicaldau ve Sambou'yu ıslıkladı. Deplasman ekini 45. dakikada öne geçti. Savunma arkasına hareketlenen Oğuz Aydın'ın pasında Hadergjonaj'ın vuruşu ağlarla buluştu ilk yarıyı Akdeniz ekini 0-1 önde bitirdi.

Ikinci yarıda saha fazla topla oynayan takım olan Konyaapor, bir türlü istediği boş alanları bulamadı. Yeşil-beyazlıların maçtaki ilk isabetli şutunu 72. dakikada oyuna sonradan giren Louka Prip attı. Alanyaspor, 90.dakikada Carlos Eduardo'nun golüyle 2-0 öne geçti. Maçta net bir gol pozisyonu bulamayan Konyaspor sahadan 0-2 mağlup ayrıldı. 36 puanda haftayı tamamlayan yeşil-beyazlılar 34.haftada deplasmanda Sivasspor'a konu olacak.

TÜMOSAN Konyaspor: Deniz Ertaş, Uğurcan Yazğılı (Dk.85 Ahmet Oğuz), Adil Demirbağ, Hadebe, Guilherme, N'zonzi, Soner Dikmen (Dk.68 Cikalleshi), N'dao, Oğulcan Ülgün (Dk. 10 Cicaldau), Ethemi (Dk.68 Moreno), Sambou (Dk.68 Prip)

Corendon Alanyaspor: Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Furkan Bayır, Aliti, Balkovec, Richard, Janvier (Dk.90+5 Lima), Oğuz Aydın (Dk.88 Sisto), Efecan Karaca (Dk.88 Carlos Eduardo), Yusuf Özdemir (Dk.90+5 Fatih Aksoy), Ahmed Hassan (Dk.66 Ui-Jo)

Oğulcan sakatlandı

Karşılaşmanın 5.dakikasında Oğulcan ile Aliti hava topu mücadelesinde çarpıştı. Burnunda kanama olan Oğulcan kırık şüphesiyle oyundan alındı ve yerine 11. dakikada Alexanderu Cicaldau dahil oldu.

Sambou tercihi devam

Geçen haftaki Kasımpaşa maçında Senegalli forvet Bouly Sambou'yu ilk 11'de değerlendiren Teknik Direktör Fahridun Ömerovic Alanyaspor maçında da ileri uçta Sambou'yu kullandı. Sambou oldukça etkisiz bir performans sergiledi ve 68.dakikada yerini Cikalleahi'ye bıraktı.