Konyaspor Genel Kurul'a gidecek mi? Başkan Ömer Korkmaz'dan açıklama

Konyaspor Genel Kurul'a gidecek mi? Başkan Ömer  Korkmaz'dan açıklama
 S.Yazı İşleri Müdürü
Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Korkmaz, Olağanüstü Genel Kurul olup olmayacağı ile ilgili konuşma yaptı.

Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Korkmaz, Olağanüstü Genel Kurul olup olmayacağı ile ilgili konuşma yaptı.

Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulunan Korkmaz; "Konyaspor mali ve sportif olarak sorun yaşayan bir kulüp haline geldi. Ekonomik olarak iyi politika izlemesi gerekiyor. Devam edersek yolumuza bakacağız. Genel kurul için şu an bir konu yok. En zor gününde bu sürece dahil olan insanlarız. Görevimizi yaptık, Konyaspor ligde kaldı. Bizden daha iyi yönetecek birileri çıkacaksa ya da böyle bir durum olursa genel kurul kararı birkaç dakikada alınabilecek bir süreç. İhtiyaç durumunda geldik, yine ihtiyaç duyulursa devam ederiz. Ancak bu konu konuşulur, talip olan varsa... Bizler Konyasporluyuz, biz camianın ayakta kalması ve sürdürülebilir olması için buraya geldik. Bundan da asla taviz vermeliyiz. Bugün gider, ihtiyaç olursa yine geliriz. Bizim bir beklentimiz yok. Kafamızda oturup da hiçbir şey konuşmadık. Ligde kalmayı garantilemediğimiz için hiçbir ley planlayamadık. Kulübün kasasına para girmedi, yönetimin fedakarlığıyla gitti" dedi.

Ömer Korkmaz başkalığındaki yönetim kurulu 27 Kasım 2023'te gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul ile göreve gelmişti.