Konyaspor, Numanoğlu yönetiminde yedinci maçına çıkacak

Konyaspor, Numanoğlu yönetiminde yedinci maçına çıkacak
 Muhabir
Konyaspor’un Galatasaray maçında düdük çalacak olan Tugay Kaan Numanoğlu kariyerinde 7.kez Konyaspor’un maçında görev alacak.

Küme düşme hattını ve şampiyonluk yarışını doğrudan etkileyecek Konyaspor – Galatasaray karşılaşmasında Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak. Murat Tuğberk Curbay ve Candaş Erbil yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Muhammet Ali Metoğlu olacak. 26 Mayıs Pazar günü MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 19'da başlayacak.

Bu sezon 20.maçına çıkacak

Bu sezon Süper Lig'de 19 maçta düdük çalan Numanoğlu, 87 sarı, 6 kırmızı kart çıkarttı. Numanoğlu, 19 maçta 8 penaltı kararı verdi. 2018-2019 sezonunun itibaren Süper Lig'de düdük çalmaya başlayan İstanbul bölgesi hakemi bu zamana kadar 62 Süper Lig maçında düdük çaldı.

7.kez Konyaspor maçında

Numanoğlu daha önce Konyaspor’un 6 maçında düdük çaldı. Yeşil-beyazlılar söz konusu 6 karşılaşmada 3 beraberlik, 6 mağlubiyet ve 1 galibiyet elde etti. İstanbul Bölgesi hakemi Galatasaray’ın da 5 maçında düdük çaldı. Sarı-kırmızılılar bu maçlarda 3 galiibyet ve 2 mağlubiyet yaşadı. Numanoğlu, bu sezon Konyaspor'un evinde 1-0 kaybettiği Sivasspor ve deplasmanda 0-2 kaybettiği Beşiktaş maçlarında düdük çalmıştı. 38 yaşındaki hakem Galatasaray'ın ise evinde 1-0 yendiği Karagümrük ve deplasmanda 0-2 kazandığı Samsunspor maçlarını yönetmişti. Spor Servisi