Konyaspor sezonu İstanbul'da kapatıyor! Puanlarla bitirelim!

Konyaspor, 2024-2025 Sezonunu İstanbul’da kapatıyor. Yeşil-beyazlılar 38.hafta karşılaşmasında bugün deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Anadolu Kartalı sezona puan ve puanlarla veda etmek istiyor.
Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in son haftasında bugün deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Ülker Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 16’da başlayacak. Mücadeleyi 27 yaşındaki hakem Oğuzhan Çakır yönetecek. Konyaspor, sarı-lacivertli rakibinden puan ve puanlar alarak ligi mağlubiyetle kapatmak istemiyor.
Sezon kapanıyor
Konyaspor bugünkü Fenerbahçe karşılaşmasıyla birlikte 2024-2025 sezonunu kapatacak. Yeşil-beyazlılar çıktığı 35 maçta 13 galibiyet, 7 beraberlik ve 15 mağlubiyet yaşadı. 44 gol atan temsilcimiz kalesinde 48 gol gördü. Konyaspor deplasmanda ise 17 maça çıktı. Sadece 4 galibiyet alabilen Anadolu Kartalı 14 puan topladı.
Yeşil-beyazlılarda 9 eksik
Konyaspor’da sezonun son maçında oldukça eksik bir kadro göze çarpıyor. Yeşil-beyazlılar sakat olan 6 ismin yanında cezalı olan 3 isimde kritik karşılaşmada forma giyemeyecek. Konyaspor’da sakat olan Danijel Aleksic, Tunahan Taşçı, Emmanuel Boateng, Ahmet Daş, Marko Jevtovic, Jakub Slowik karşılaşmada forma giyemeyecek. Bununla beraber cezalı olan Oğulcan Ülgün, Blaz Kramer ve Pedrinho’da son maçta takımını yalnız bırakacak.
Gençler forma giyecek
Teknik Direktör Recep Uçar’ın son maçta Utku Eriş, Abdurrahman Üresin, Kaan Akyazı ve Melih Bostan gibi genç isimlere şans vermesi bekleniyor. Konyaspor’un sahaya; Deniz, Ndao, Adil, Calusic, Guilherme, Bazoer, Melih, Bjorlo, Kaan, Yusuf, Umut 11’i ile çıkması bekleniyor.