Konyaspor Yönetiminden Kayserispor maçı hakkında açıklama

Konyaspor Yönetiminden Kayserispor maçı hakkında açıklama
 Muhabir
Fenerbahçe ve Samsunspor maçlarından 4 puan çıkaran Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig’de kalan iki haftaya odaklandı. Basın Sözcüsü Yunus Derebağ, sezon boyu zorlu süreçlerden geçtiklerini belirtti.

Fenerbahçe ve Samsunspor maçlarından 4 puan çıkaran Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig’de kalan iki haftaya odaklandı.

Basın Sözcüsü Yunus Derebağ, sezon boyu zorlu süreçlerden geçtiklerini belirtti.

Takımın iyi yolda olduğunu kaydeden Derebağ, “Sezon içinde çok fazla sıkıntılı durumlar yaşandı. Her şey kolay olmuyor. Yönetim olarak her zaman dik durduk ve birlik ve beraberlik içinde olduk. Bu durum gecikmeli de olsa takıma yansıyor. Ali Çamdalı hocayla yeni bir hava yakaladık. İçimizden biriydi. Takım oturmaya başladık. Hem camiayı hem bizleri hem de takımı çok iyi tanıyor. Oyuncularımızı da Samsunspor maçındaki mücadelesinden ötürü tebrik ediyoruz” şeklinde konuştu.

KOLAY MAÇ OLMAYACAK

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında deplasmanda Kayserispor ile de önemli bir maça çıkacaklarını kaydeden Yunus Derebağ, “Yönetim olarak her zaman takımın yanında olduk. Sorunları beraber paylaşacağımızı anlattık, gücümüzü hissettirdik. Takım da bu enerjiyi ve güveni aldı. İşimiz henüz bitmedi. Kayserispor maçı da önemli. Onlar da ciddi bir hazırlık süreci içindeler. Kolay bir maç olmayacak. Ancak bu enerji ve moralle Kayseri’den iyi bir sonuçla döneceğimize inancımız tam. Puanla dönmek çok önemli. Takımımıza bu noktada güveniyoruz. Tüm Konya cumartesi günü Kayseri’de olacak. Mutlu olarak Kayseri’den döneceğime inanıyorum” ifadelerini kullandı