Konyaspor'da 6 maçlık iç saha serisinin perde arkası nasıl? Başkan Korkmaz kamp akşamlarını anlattı

Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, iç sahada elde edilen 6'da 6 kazanma serisi hakkında açıklamalarda bulundu. Korkmaz, takımla beraber maçtan bir gece önce kampa girdiğini ifade etti.
Ömer Korkmaz Konya Olay TV'de yaptığı konuşmada; "Trabzonspor maçından başlayan bir serimiz var evimizde. Ben o maçtan bu her kamp gecesini oyuncularla birlikte geçirdim. Onlara saha içinde maç başlamadan taraftara olan yaklaşımlarına kadar ne yapmaları gerektiğini söyledim. Şartlar ne olursa olsun, kazansak da kaybetsek de. Buranın gerçek sahibi Konyaspor taraftarı ve camiasıdır. Saha içindeki davranışlarınız ve vücut dilinize kadar dikkat edeceksiniz dedik. Taraftarı arkanıza almadan buralarda çok rahat oynamayı düşünmemeleri gerektiğini, maçlardan önce ve sonra nasıl davranmaları gerektiğini hep anlattık. Her maçta kamp gecelerinde birlikte zaman geçirdik. Hocamız genel kurul sürecini sordu bize. Hocamıza da ‘Herhangi bir kararımız yok ama Konyaspor büyük camiadır. Biz gideriz başka bir yönetim gelir, onlar daha güçlü olur’ şeklinde bir cevap verdik" dedi.
Konyaspor bu süreçte evinde Trabzonspor, Beşiktaş, Gaziantep FK, Göztepe, Adana Demirspor ve Çaykur Rizespor'u mağlup etti.