Konyaspor'da Ali Çamdalı teknik ekibi hakkında konuştu!

Konyaspor'da Ali Çamdalı teknik ekibi hakkında konuştu!
 Muhabir
Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, beraber görev yapacağı teknik ekip hakkında konuştu. Çamdalı, aidiyet vurgusundan bulundu.

Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, beraber görev yapacağı teknik ekip hakkında konuştu. Çamdalı, aidiyet vurgusundan bulundu.

Bu pozisyonda benim derdim Konyaspor diyen Çamdalı açıklamasında; "Bu saatten sonra Konyaspor’a ne kadar katkı sağlayabilirim, ne kadar faydalı olabilirim ekibimle birlikte ona odaklandım. Aidiyet duygusu yüksek insanlarla burada birlikteyiz. Skubic, Ali Turan, Murat Öztürk Konyaspor’u biliyor. Serdar Kesimal bize katıldı. Kendisi İsmail Kartal’ın Konyaspor’u çalıştırdığı dönemde buradaydı. Bizim ihtiyacımız olan şeyler bu. Bize aidiyet duygusu hem oyuncu bu elimizde var dışardan ekip olarak biz onlara ne kadar katkı sağlayabiliriz onu tartışıyoruz. Onun haricinde başka bir şey düşünmüyoruz" ifadelerini kullandı.

İşte teknik ekip

Ali Çamdalı'nın yardımcı antrenörlüklerini Ali Turan ve Serdar Kesimal yapacak. Futbolu bıraktıktan sonra hiçbir antrenörlük kursuna katılmayan Nejc Skubic ise Kayacık'ta daha çok mental seviyeyi yükselmek için çalışacak. Fahridun Ömerovic ile göreve gelen Kaleci antrenörü Murat Öztürk ise görevine devam edecek. Kaleci Antrenörü Yunus Emre Sürmeligöz, Atletik Performans Antrenörü Serhat Sezgin, Maç Analisti Fatih Ustalı da yine görevlerine devam edecek.

Skubic en fazla forma giyen yabancı futbolcu

Konyaspor'da uzun top koşturmuş Nejc Skubic yeşil-beyazlı forma ile 254 maça çıkmıştı. Skubic, Konyaspor tarihinin en fazla forma giyen yabancı oyuncusu ve aynı zamanda Ömer Ali Şahiner'in ardından çok forma giyen ikinci futbolcu. Skubic, 2021-2022 sezonunda futbolu Konyaspor'da bırakmıştı.

Ali Turan futbolu Konyaspor'da bırakmıştı

Ali Turan ise yine uzun yıllar Konyaspor forması giydi. Turan, 2012'nin Eylül ayında sırtına geçirdiği yeşil-beyazlı formayı 2019 kez giydi. Ali Turan , Konyaspor tarihinin en fazla forma giyen ikinci yerli oyuncusu ve Skubic'in ardından ise en fazla giyen üçüncü oyuncu. Ali Turan, 25 Temmuz 2020'de futbolu Konyaspor formasıyla bırakmıştı. HALİL YILMAZER