Konyaspor’da Başkan Atiker’den açıklama! "Doğru Yoldayız"

Kulüp idari binasında gerçekleştirilen ziyaretlerde Başkan Atiker’e; As Başkanlar Okay Tınkır, Ömer Demirhan, Mehmet Baypınar ile Yönetim Kurulu Üyesi İsa Özgençoğlu eşlik etti.
Başkan Ömer Atiker, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, Konyaspor’un şehir için önemli bir marka olduğunu belirterek, “Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren, şehrimizin tüm dinamiklerinin bir araya gelmesi gerektiğini vurguladık. Geride kalan üç aylık dönemde aldığımız desteklerle doğru yolda olduğumuzu görüyoruz. Birlik ve dayanışma içinde olduğumuz sürece her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğimize inanıyoruz” dedi.
Ziyaretçi listesinde İlbank Konya Bölge Müdürü Sedat Yılmaz, Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürü Mehmet Feramuz Ayan, HASMER Konya Mercedes Bayi Genel Müdürü Mustafa Yanıktepe, Konyaspor Akademisi U19 forma sırt sponsoru Yapalı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Birol Yapalı, Anadolu Medya Grubu (ANMEG) Vakfı Mütevellisi Nurettin Bay ve İlker Özkan, stadyum isim sponsoru MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, Genç MÜSİAD Konya Başkanı Mahmut Asım Elliiki ve yönetim kurulu üyeleri, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk ile kulüp avukatları Safa Camcı ve Ahmet Murat Koru yer aldı.
Ziyaretler, karşılıklı hediye takdimi ile sona erdi.