Konyaspor'da Başkan Ömer Korkmaz Genel Kurul'da açıklamalarda bulundu

Konyaspor'da Başkan Ömer Korkmaz Genel Kurul'da açıklamalarda bulundu
 Muhabir
Konyaspor'da görevi bırakmaya hazırlanan Başkan Ömer Korkmaz, Olağan Genel Kurul'da açıklamalarda bulundu.

Konyaspor'da görevi bırakmaya hazırlanan Başkan Ömer Korkmaz, Olağan Genel Kurul'da açıklamalarda bulundu.

“Zorluklar yaşadık ama yılmadık”

Konyaspor’da görevi bırakan Ömer Korkmaz, açılış konuşması yaptı. Ömer Korkmaz yaptığı konuşmada; “ Geride bıraktığımız yaklaşık 19 aylık görev süremiz içerisinde farklı fikirlere, düşüncelere sahip arkadaşlarımızla birlikte ortak paydamız Konyaspor’umuzun başarılı olması adına zaman mefhumu gözetmeksizin; ailemizden, işimizden fedakarlık göstererek mesai harcadık. Tek düşüncemiz Konyaspor’’du. Tabiki de üstlendiğimiz görevin zorluğunun farkındaydık. Görev süremizde Konyaspor’umuzun hem sportif hem de hak ettiği yerlere gelmesi adına gece gündüz çalıştık, gayret gösterdik. Zorluklar yaşadık, ama yılmadık…Sıkıntılı süreçlerden geçtik ama bir an olsun pes etmeyi düşünmedik ve yolumuza her zaman camiamızın gücünü bilerek, taraftarlarımızın desteğini hissederek devam ettik” dedi.

“Yatırımların meyvelerini önümüzdeki günlerde alacağız”

Ömer Korkmaz açıklamasının devamında; “Görev süremiz boyunca kulübümüzün sürdürülebilir bir ekonomik yapıya sahip olmasına katkı sağlamak adına çalışmalar yaptık. Mevcut ekonomik şartlarda, kulüplerin kurtuluşunun kendi öz kaynakları olduğu gerçeği herkesin malumu. Hazıra dağlar dayanmaz sözünden hareketle kendi öz kaynaklarını oluşturan, futbolcu yetiştiren ve Konyaspor’un geleceğini inşa edecek bir alt yapı organizasyonu için çaba gösterdik. Bu yapılan yatırımların meyvelerini önümüzdeki günlerde almaya başlayacağına inanıyoruz. Göre yaptığımız yaklaşık süre boyunca ben ve yönetim kurulumuzun samimiyetini gördüğünüze inanıyorum” şeklinde konuştu.

“Tek yumruk olarak güçlü bir şekilde hareket etmesini istiyorum”

Birlik ve beraberlik dileğinde bulunan Korkmaz; “Camiamızdan en büyük isteğim birlik ve beraberliktir. Buralar bir bayrak yarışıdır. Herkesin tek gayesi ve hedefi Konyaspor’un aydınlık yarınlarıdır. Bugünden itibaren herkesin sadece Konyaspor’un başarısına odaklanmasını ve bu noktada tek yumruk olarak güçlü bir şekilde hareket etmesini istiyorum. Sayın Ömer Atiker Başkanlığındaki yeni yönetimimize tüm samimiyetimle başarılar diliyorum. Konyaspor’umuzu daha ileriye taşıyacaklarına inanıyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. Bizler bu yola Konyaspor sevdasıyla yola çıktık. Tek amacımız, gayemiz yeşil beyaz aşkımızdı. Ne zaman bu kutlu görev bize düşse yine elimizi taşın altına koymaktan geri durmayacağımızın bilinmesini isteriz. Şüphesiz Konyasporluluk bunu gerektirir ” açıklamalarını yaptı.