Konyaspor'da gündem iç transfer! 12 futbolcunun sözleşmesi bitiyor!

Konyaspor'da gündem iç transfer! 12 futbolcunun sözleşmesi bitiyor!
 S.Yazı İşleri Müdürü
Konyaspor'da kötü geçen 2023-2024 sezonunun ardından gözler yeni sezona çevrildi. İlk öncelik ise iç transfer.

Konyaspor'da kötü geçen 2023-2024 sezonunun ardından gözler yeni sezona çevrilmiş durumda.

Yeşil-beyazlılarda kadroda bulunan 12 futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek.

Konyaspor'da sezon başında takıma katılan Steven N'zonzi, Alexandreu Cicaldau ve Yunus Mallı, iki sezon önce katılan Muhammet Demir, Ahmet Oğuz, Cebrail Karayel ve Kahraman Demirtaş, devre arası takıma katılan Teenage Hadebe, Valon Ethemi, Anderson Niangbo ve kaptan Soner Dikmen'in sözleşmeleri sona erecek. Bunun yanı sıra akademiden yetişen ve profesyonel sözleşme imzalanan 19 yaşındaki genç kaleci Mehmet Erdoğan'ın da sözleşmesi bitecek.

Bu isimler arasında Zimbabveli stoper Teenage Hadebe sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile ayrıldığını duyurmuştu.

Konyaspor, Fransız orta saha Steven N'zonzi ile yoluna devam etmek istiyor.

Galatasaray'dan kiralanan ve sezon içinde beklenen etkiyi hiçbir şekilde gösteremeyen Rumen orta saha Cicaldau için herhangi bir girişim olmayacak.

Devre arasında İstanbulspor'dan kiralanan Valon Ethemi'nin 2 milyon euro (10 taksit) satın alma opsiyonu bulunuyor. Konyaspor'un böyle bir ekonomik gücü şu an yok. İstanbulspor ile yeniden masaya oturulup görüşme yapılacak.

Yine devre arasında gelen Niangbo'nun da sözleşmesinde +2 yıl opsiyon bulunuyor. Çok fazla forma şansı bulamayan Niangbo için karar henüz verilmiş değil.

Kaptan Soner Dikmen ile görüşme yapılacak. Bu sezon çok fazla taraftar protestosuna ve eleştirisine maruz kalan Soner'in devam edip etmeyeceği ise henüz net değil.

Yeşil-beyazlı yönetim Yunus Mallı, Ahmet Oğuz, Cebrail Karayel, Kahraman Demirtaş ve Muhammet Demir ile yola devam etmeye sıcak bakmıyor.