Konyaspor'da Teknik Direktör arayışları sürüyor! Adana Demirspor maçında saha kenarında kim olacak?

Konyaspor'da Teknik Direktör arayışları sürüyor! Adana Demirspor maçında saha kenarında kim olacak?
 S.Yazı İşleri Müdürü
Tümosan Konyaspor'da teknik direktörlük kararı için henüz net bir adım yok.

Aleksandar Stanojevic ile yollarını ayıran Tümosan Konyaspor'da teknik direktörlük için henüz net bir gelişme yaşanmıyor.

İlk olarak Aykut Kocaman ve Sergen Yalçın'ın kapısını çalan yeşil-beyazlılar bu iki isimden de olum bir geri dönüş alamadı.

Daha önce Konyaspor'da İlhan Palut'un yardımcı antrenörlüğünü yapmış Ersan Parlatan ile görüşme gerçekleştiren Konyaspor, bu isim içinde henüz net bir karar vermedi.

Yeşil-beyazlıların listesinde Kenan Koçak, Osman Zeki Korkmaz, Hakan Keleş ve Selçuk İnan gibi yerli isimlerde bulunuyor.

Konyaspor takımı ise çalışmalarını Futbol Akademisi Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Hakan Ünal yönetiminde sürdürüyor.

TFF, Süper Lig'deki takımlar için iki maç süre tanıyor. Hakan Ünal'ın UEFA Pro-lisansı bulunmuyor. Konyaspor, Adana Demirspor ve hafta içi oynanacak Erbaaspor maçına Ünal yönetiminde çıkabilir ancak iç sahada oynanacak Fatih Karagümrük maçına Pro-Lisansı bulunan bir teknik adam ile çıkabilir.

Edinilen bilgilere göre cumartesi günkü Adana Demirspor maçına kadar herhangi bir teknik direktör ile anlaşması beklenmeyen Konyaspor'un maça Hakan Ünal yönetiminde hazırlanması bekleniyor. HALİL YILMAZER

Kaynak: