Konyaspor'un eski forveti Uche, aradığı takımı buldu!

Konyaspor'un eski forveti Uche, aradığı takımı buldu!
Tümosan Konyaspor'da bekleneni veremeyen ve disiplinsiz davranışları nedeniyle sözleşmesi fesih edilen Uche İkpeazu'nun yeni takımı belli oldu.

Tümosan Konyaspor'da bekleneni veremeyen ve disiplinsiz davranışları nedeniyle sözleşmesi fesih edilen Uche İkpeazu'nun yeni takımı belli oldu.

Ugandalı forvet İngiltere 1.Lig ekiplerinden Port Vale FC ile sezon sonuna kadar anlaşma yaptı.

2022-2023 sezonun başında Konyaspor'a imza atan Uche, forma şansı bulmakta zorlanmıştı. Bekleneni veremeyen ve gol atma başarısı gösteremeye Uche, yeşil-beyazlılarda son 4 ayını sakatlık yüzünden oynayamayarak geçirmişti.

Filitcroft: Uche, fiziksel ve zihinsel olarak en iyi durumda

Port Vale FC Futbol Direktörü David Flitcroft transfer için şöyle konuştu: "Uche'nin olası müsaitliğini öğrendiğimizden beri imza peşindeyiz ve bunu başarabildiğimiz için kesinlikle çok mutluyum. Uche'nin kulübümüze kazandırılmasında bir kez daha Carol ve Kevin'in desteği göz ardı edilemez. Uche, birkaç yıl önce kulüpte bir süre vakit geçiren Port Vale taraftarlarına yabancı olmayacak ve o zamandan bu yana kendini geliştirmeye devam etti ve bu onun dayanıklılığının, sıkı çalışmasının ve bağlılığının bir
kanıtıdır." bir dizi Şampiyona kulübünde oynadı. Uche bir oyuncu için güç merkezi ve bize diğer hücum seçeneklerimizi birleştiren ve tamamlayan başka bir boyut sağlıyor ve biz de onu sezonun bu aşamasında daha fazla rekabet sağlamak için getirdik. 28 yaşında olan Uche, fiziksel ve zihinsel olarak en iyi durumda. Onun bulaşıcı kişiliği ve karakteri takım ahlakını yansıtıyor ve eminim ki saha içinde olduğu kadar saha dışında da olumlu bir etki yaratacaktır. Uche'nin menajeri Oladele'ye, anlaşmanın sonuçlandırılmasında gösterdikleri işbirliği için teşekkür etmek istiyorum ve Uche ile ailesini Vale Park'ta ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi.

Uche'de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Geri döndüğüm için mutluyum. Odaklanmış, aç ve kararlı. Hadi çalışalım" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Konya'nın Sesi