Konyaspor'un genç oyuncusu Hatayspor'a karşı siftah peşinde!

Konyaspor'un  genç oyuncusu Hatayspor'a karşı siftah peşinde!
Konyaspor'da iki önemli orta saha oyuncunun yokluğunda Hırvat orta sahaya şans gelebilir.

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 8.haftasında deplasmanda Hatayspor ile karşı karşıya gelecek.

İç sahada oynanan Beşiktaş maçında kırmızı kartla oyundan atılan Oğulcan Ülgün, Hatayspor maçında forma giyemeyecek.

Öte yandan sakatlığı yüzünden Çaykur Rizespor, MKE Ankaragücü ve Beşiktaş maçlarında kadroda olmayan Bruno Paz'da henüz takımla birlikte çalışmalara başlamadı. Angolalı orta sahanın Hatayspor maçında kadroda olması beklenmiyor.

Zorlu karşılaşmada Oğulcan ve Paz'dan yararlanamayacak olan Aleksandar Stanojevic'in karşılaşmaya Soner ve N'zonzi ikilisi ile başlaması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında kadroya katılan sezonun son maçı olan Beşiktaş karşılaşmasında 20 dakika süre alan Niko Rak'ın pazar günü kulübeden gelerek oyuna katkı yapması bekleniyor.

Sezon öncesi hazırlık maçlarında forma giyen 20 yaşındaki Hırvat orta sahanın bu sezon ilk resmi maçına Hatayspor maçında çıkması ön görülüyor.

Sırp çalıştırıcı Stanojevic, Niko Rak için; "Niko Rak'ın mevkisinde Soner ve Oğulcan var. Niko'dan daha iyi opsiyonlar. Fakat Niko'nun asla hazır olmadığını söyleyemem, Süper Lig seviyesinde hazır. Kendi mevkisinde Soner ve Oğulcan yer alıyor. Çünkü 6 numara değil, 8 numara” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak:Konya'nın Sesi