Konyaspor'un konuğu Samsunspor! Bitsin artık bu çile!

Konyaspor'un konuğu Samsunspor! Bitsin artık bu çile!
 Muhabir
Konyaspor, yarın tarihinin en kritik ve en nemli maçlarından bir tanesine çıkacak. Yeşil-beyazlılar evinde Karadeniz ekibi Samsunspor’u konuk edecek.

Konyaspor, yarın tarihinin en kritik ve en nemli maçlarından bir tanesine çıkacak. Yeşil-beyazlılar evinde Karadeniz ekibi Samsunspor’u konuk edecek.

Ligde kalma yolunda en yakın rakibi ile arasında 2 puanlık fark bulunan Anadolu Kartalı taraftarı önünde kazanarak Kayseri’ye rahat gitmek istiyor.

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 36.haftasında yarın MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda Yılport Samsunspor’u konuk edecek. Zorlu karşılaşma saat 19’da başlayacak. Kritik müsabakada Kadir Sağlam düdük çalacak. Konyaspor, bugün taraftarı önünde kazanarak ligin son iki haftasına daha rahat gitmek istiyor.

Çamdalı ile ikinci maç

Konyaspor’da Teknik Direktör Ali Çamdalı yarınki karşılaşma ile ikinci maçına çıkacak. Genç teknik adam geçtiğimiz hafta Fenerbahçe maçında 0–0 kalarak 1 puan almıştı. Çamdalı ikinci sınavını yeniden taraftarı önünde verecek. Zor bir dönemde göreve gelen Ali Çamdalı zorlu maçtan 3 puanla dönerek ligde kalma adına önemli bir virajı dönmek istiyor.

Eksikler dönüyor

Konyaspor’da yarınki karşılaşmada sakatlıkalrını süren Metehan Mert ve Yasir Subaşı haricinde eksik oyuncu bulunmuyor. Fenerbahçe maçında sarı kart cezalısı olan Valon Ethemi ve Bouly Sambou yarınki maç kadrosunda yer alacak. Öte yandan sakatlığını tamamen atlatan Marlos Moreno’da yine takımdaki yerini alacak. Konyaspor’un sahaya 5’li veya 4’lü savunma ile çıkacağı ise merak konusu. Çamdalı’nın sahaya; Slowik, Uğurcan, Adil, Hadebe, Guilherme, Soner, Nzonzi, Oğulcan, Ethemi, Ndao ve Cikalleshi ile çıkması bekleniyor.

Sağlam’ın 4.Konyaspor maçı

Konyaspor - Samsunspor maçını Kadir Sağlam yönetecek. Kritik maçta Sağlam'ın yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Suat Güz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Erkan Özdamar olacak. Sağlam, bu sezon Süper Lig'de 15 kez maç yönetti. Kadir Sağlam, geçen sezon Konyaspor'un deplasmanda 1-2 kazandığı Kayserispor ve 3-3 berabere kaldığı Karagümrük maçlarını da yönetmişti. Ankara Bölgesi hakemi Kadir Sağlam bu sezon Konyaspor'un Fenerbahçe'ye 7-1 mağlup olduğu karşılaşmada düdük çalmıştı. Kadir Sağlam, 4.kez Konyaspor maçında düdük çalacak.

İç sahada 4 maçtır kazanamıyoruz

Konyaspor, iç sahada çıktığı son 4 karşılaşmada 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde etti. Yeşil-beyazlılar iç sahada en son 24 Şubat2ta oynadığı Hatayspor maçında galip gelmişti. Bu sezon iç sahada kazanmakta zorlanan temsilcimiz çıktığı 17 karşılaşmada 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet elde etti. Konyaspor iç sahada yalnızca 20 puan toplayabildi. HALİL YILMAZER