Özgökçen'den Konya şehrinin yöneticilerine ve sanayicilerine sitem!

Özgökçen'den Konya şehrinin yöneticilerine ve sanayicilerine sitem!
 S.Yazı İşleri Müdürü
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, yaptığı basın toplantısında Konya'daki şehir yöneticilerine, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine ve sanayicilere sitemde bulundu.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, yaptığı basın toplantısında Konya'daki şehir yöneticilerine, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine ve sanayicilere sitemde bulundu.

Özgökçen: Herkes duracağı yeri iyi bilecek

2 ay öncesinde Genel Kurul kararını aldıklarını ve kendi listesinden başka liste çıkmadığını söyleyen Başkan Özgökçen; "2 Ağustos'ta Olağanüstü Genel Kurul yapacağımızı açıkladık. O dönem listeler çıksın istedik. Genel Kurulda liste çıkmadı, kimse çıkmadı. Bizde çıkmasaydık ne olacaktı? Sabırlı olmamız gerekiyor. Buralar boyacı küpü değil, hemen düzelecek yerler değil. Ortada bir vaka var. Bunu düzelteceksek sabır etmeliyiz. Yine istifa, yine kurul söyleri var. 2 ay önce Genel Kurul yapmışız Ağustos'un 2'sinde. Konyaspor Kulübü zamanını Genel Kurul yaparak mı geçirecek. Hadi Genel Kurula gitmeyelim. Hazırlayın listelerinizi buyurun. Bakın iddia ediyorum, sonuna kadar da arkasında dururum. Bu şehre ve Konyaspor'a hizmet edecek maddi ve manevi hazırlığını tam anlamıyla yapacak, şehrin yöneticilerinden destek alacak, herkesin hemfikir olmasına da gerek yok. Herkes her noktada hemfikir olamaz. Varsa açıklasınlar listelerini. Gerekirse bizimle görüşsünler, istişare edelim. Yardım edelim. Bunlar da hiçbir sorun yok. Biz hepsini hazırlayıp yönetimi devretmeye hazırız. İkiye bir durup genel kurul mu yapacağız. Kim istedi, taraftar istedi.. Yok böyle bir şey arkadaşlar. Herkes duracağı yeri iyi bilecek. Kimse çıkmazsa ben çıkarım.. Yok bir şey Konyaspor tek başına yönetilmez. Ekibini oluşturacaksın, kasa kolaylığını sağlayacaksın" ifadelerini kullandı.

Başkan Özgökçen'den sitem!

Şehir yöneticilerine ve sanayicilerine sitem eden Özgökçen; "Bizler mevcut yönetimi oluştururken 'nasıl bu kadar iyi yönetimi oluşturdunuz' dediğinizi biliyorum. Şehir de bunu çok iyi kabul etti. Konyaspor'un mevcut yönetimi kulübe 160 milyon lira nakdi kolaylık sağladı. Konyaspor'un bugün borcu 600 milyon lira olsa düşünün 160 milyon lirayı.. Öyle herkes hariçten gazel okumayacak, elini taşın altına koyacak. Yönetimimizin sağladığı desteği 2,5 milyonluk Konya şehri bunun mislini sağlar. Birazcık şehrin yöneticisinden, insanına, sanayicisine kadar biraz kendine çeki düzen vermek noktada. Herkes çok kolay eleştirebiliyor" dedi. HALİL YILMAZER

Kaynak: