Yavru Kartal, Silivrispor mesaisine başladı!

Yavru Kartal, Silivrispor mesaisine başladı!
28 Ekim Cumartesi günü sahasında Silivrispor’u konuk edecek olan 1922 Konyaspor, maçın hazırlıklarına başladı.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta yer alan ve oldukça zor günler geçiren 1922 Konyaspor’da ligin 8.haftasında oynanacak olan Silivrispor maçının hazırlıkları başladı. Çıktığı ilk 7 maçtan 6 galibiyet ve 1 beraberlik alan ve 1 puan toplayabilen Yavru Kartal’da hedef İstanbul ekibini mağlup ederek sezona sil baştan başlamak.

Oyuncularıyla toplantı yaptı

Bugün yapılan antrenman öncesinde saha içinde oyuncularıyla konuşan Bekir Mehtap, sıkı bir şekilde çalışmalarını sürdüreceklerini ve gayret etmeye devam edeceklerini sürdürdü. Kötü hakem kararlarının oyuncularını etkilememesini ifade eden Mehtap, elbette özgüven seviyemiz dip noktada ancak sizlere güveniyorum ifadelerini kullanarak onları yeniden motive etti.

Maç 14’te

Yeşil-beyazlılar 8.haftadaki Silivrispor maçıyla ligdeki ilk iç saha puanlarını da almayı hedefliyor. İç sahada oynadığı Erbaaspor, Kuşadasıspor ve Akhisarspor maçlarından mağlup ayrılan yeşil-beyazlılar bu maç ile birlikte iç sahadaki ilk puanlarını almak istiyor. 28 Ekim Cumartesi günü Selçuk Üniversitesi Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 14’te başlayacak.

Silivrispor formda

Rakip Silivrispor ise Konya’ya oldukça formda gelecek. Özgür Ergün yönetiminde lige başlayan ve ilk 3 maçında 2 mağlubiyet, 1 beraberlik alan İstanbul ekibi son 3 maçının tamamını kazandı. Son maçında ligin dişli ekiplerinden Bld. Küthyaspor’u evinde 2-1 ile geçen Silivrispor 10 puanla 8.sırada yer alıyor. 30 yaşın üstünde olan 6 oyuncusuyla oldukça yaşlı bir takım haline bürünen İstanbul temsilcisinde Arda Yumurtacı, Hasan Çavdar ve Tugay Keleş attıkları gollerle takımını sırtlıyor. Spor Servisi

Kaynak:Konya'nın Sesi