Yavru Kartal'ın konuğu Fatsa!

Yavru Kartal'ın konuğu Fatsa!
 Muhabir
1922 Konyaspor, yarın evinde Fatsa Belediyespor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlılar karşılaşmadan puan ve puanlar alması halinde diğer sonuçlara bakmadan ligde kalmayı garantileyecek.

TFF 3.Lig 3.Grup’ta yer alan 1922 Konyaspor, 29.hafta karşılaşmasında evinde Fatsa Belediyespor’u konuk edecek. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 15’te başlayacak. Zorlu müsabakada Giray Şaylan düdük çalacak. Şaylan’ın yardımcılıklarını Osman Taşköprü ve Mert Çölgeçen yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Havva Nur Demir olacak. Bitime 2 hafta kala en yakın rakibi ile 5 puanlık fark oluşturan yeşil-beyazlılar yarın kazanması halinde diğer sonuçlara bakmadan bitime 1 hafta kala ligde kalmayı garantileyecek.

İkinci devrenin en iyi üçüncü takımı

Ligin ikinci devresinde topladığı 21 puanla en fazla puan toplayan üçüncü takım olan yeşil-beyazlılar çıktığı 12 karşılaşmada 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Attığı 20 gol ile de Erbaaspor ile bu alanda zirvede yer aldı. Savunma da da toparlanan Yavru Kartal 12 maçta kalesinde yalnızca 10 gol gördü. Çıktığı son 6 karşılaşmada mağlup olmayan ve 3 galibiyet, 3 beraberlik elde eden 1922 Konyaspor ligin en formda takımı olarak göze çarpıyor.

Fatsa hedefsiz

Konuk Fatsa ise karşılaşmaya hedefsiz bir şekilde çıkıyor. 36 puanla 9.sırada yer alan Karadeniz ekibinin ne play-off ne de küme düşme gibi bir durumu söz konusu. Ligde oynadığı son 2 karşılaşmayı kaybeden Fatsa, bu sezon deplasmanlarda 15 puan toplamayı başardı. Ordu ekibinin kadrosunda Hakan Aydın 7 gol ve Muhammed Öztürk 6 gol ile dikkat çekiyor. Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Fatsa ekibi 1-0 kazanmıştı.

Rakiplerin maçları

1922 Konyaspor’un rakipleri de maçlarını saat 15’te oynayacak. Bayburt ÖİS evinde küme düşmesi garantileşen Sivas Dört Eylül’ü konuk edecek. Akhisarspor ise şampiyonluk iddiasını son maça taşımak isteyen Erbaaspor’u konuk edecek. Geçen hafta aldığı galibiyetle 5 maç sonra 3 puanla tanışan Darıca GB ise Ağrı 1970 Spor’a konuk olacak. Son maçlar öncesinde Akhisarspor 19 puanda, Bayburt ve Darıca GB ise 22’şer puanda bulunuyor