Konyaspor'da Çağdaş Atan, Milli Arada 3 Pozisyonun Çözümünü Arayacak!
Konyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Karagümrük maçının ardından stoper, merkez orta saha ve kanat rotasyonu hakkında açıklamalarda bulundu.Kanat bölgesi zorlandığımız bölgelerden bir tanesi diyen Çağdaş Atan 'Ben, hücum genişliğini ters ayaklı kanat
Konyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Karagümrük maçının ardından stoper, merkez orta saha ve kanat rotasyonu hakkında açıklamalarda bulundu.
Kanat bölgesi zorlandığımız bölgelerden bir tanesi diyen Çağdaş Atan; "Ben, hücum genişliğini ters ayaklı kanat oyuncularıyla veren bi teknik adamım. Konyaspor'da şu ana kadar o ikiliyi bulabilmiş veya görebilmiş değiliz. Benden önce de şans almayan bazı oyuncuları antrenmanda görmeye çalışacağız. Hazırlık maçında görmeye çalışacağız. Şimdilik bir taraftan düz ayaklı, bi taraftan ters ayakla hücum etme alışkanlığına devam etmemiz gerekiyor" dedi.
"Doğru oyuncu grubunu bulduktan sonra işimizin çok daha kolay olacak"
Stoper ve 6 numara pozisyonunda doğru isimleri bulmaları gerektiğini söyleyen genç çalıştırıcı; "Oyun ve formasyon alamında çeşitliliğimiz var. Doğru dizilişi, özellikle merkez 2 stoper ve 6 numarayı konusunda doğru oyuncu grubunu bulduktan sonra işimizin çok daha kolay olacağını düşünüyorum. Bu takım iyi forvet oyuncularına sahip bi takım. Burada 8 numaralarımızında özellikle Melih, Bardhi, Pedrinho'nun devreye girmesi gerekiyor, skor yapmaları gerekiyor. Karagürmük maçında bunu başaramadık ama bu oyuncular hepsinin potansiyelleri var. Bunları açığa çıkartmak için buradayız. İnşallah bunu en kısa zamanda milli aradan sonra gerçekleştirmeye başlayacağız" ifadelerini kullandı.
Bakmadan Geçme