Konyaspor'da kupa serüveni başlıyor! Uçar'dan açıklama

Konyaspor, 2025-2026 Türkiye Kupası serüvenine başlıyor.Temsilcimiz 3.

Konyaspor, 2025-2026 Türkiye Kupası serüvenine başlıyor. Temsilcimiz 3.tur karşılaşmasında 30 Ekim perşembe günü sahasında 12 Bingölspor'u ağırlayacak.

Teknik Direktör Recep Uçar, kupa için yaptığı açıklamada, “Geçen sezon zorlu gruptan çıkarak kupada yarı final yaptık. Yarı finale gidene kadar bazı detaylar atlanıyor. Deplasmandaki Galatasaray maçında 11 oyuncumuzu değiştirmiştik ve lider olarak çıkmıştık. İki zor deplasman oynamıştık. Tüm oyunculardan faydalandık. Şans veremediğim çok değerli oyuncularımız var. Perşembe günkü maçımız da zor olacak. 3. Lig’de grubunda lider olan Bingölspor ile karşılaşacağız. İyi bir takım. En iyi şekilde hazırlanacağız. Bu turu geçmek adına tüm mücadelemizi vereceğiz” dedi.

Geçen sezonda kupaya 3.turda başlayan Konyaspor 3 tur geçip adını grup aşamasına yazdırmıştı. Grupta oynadığı 3 maçta 7 puan toplayan yeşil-beyazlılar lider olarak çeyrek finale yükselmişti. Çeyrek final maçında evinde İskenderunspor'u eleyen Anadolu Kartalı yarı final maçında sahasında Galatasaray'a mağlup olarak elenmişti.

Bakmadan Geçme