Konyasporlu futbolcu sezonu kapattı
Konyaspor'da genç kanat oyuncusu Tunahan Taşçı sezonu kapattı.
Konyaspor'da Antalyaspor maçının hazırlıkları kapsamında gerçekleştirilen antrenmanlarda sakatlanan Tunahan Taşçı sezonu kapattı.
Konyaspor Sağlık Heyetinin yaptığı açıklamada; “Antrenmanda ağrı hisseden futbolcumuz Tunahan Taşçı'nın yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sağ ön uyluk bölgesinde (Rectus Femoris) tendon yaralanması tespit edilmiştir” denildi.
Tunahan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Maalesef sezon benim için burada sona erdi. Takımıma sahada daha fazla katkı sağlamak isterdim ancak şu an durum bu şekilde. bu süreçte bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. Takımıma sezonun geri kalanında başarılar diliyorum. Her zaman yanınızdayım” ifadelerini kullandı.
Bu sezon Konyaspor ile 13 Süper Lig maçına çıkan Tunahan tüm maçlarda oyuna sonradan dahil oldu ve ilk 11'de hiçbir maça başlamadı ve 1 gol 1 asistlik katkı yaptı. Kupada ise 5 maça çıkan Tunahan 3 gol atmayı başardı. Tunahan'ın Konyaspor ile 1 sezon daha sözleşmesi bulunuyor.
Bakmadan Geçme