• Haberler
  • Konyaspor
  • Konyasporlu orta sahadan açıklama! 'Güzel günler bizi bekleyecek'

Konyasporlu orta sahadan açıklama! 'Güzel günler bizi bekleyecek'

Konyaspor'un gurbetçi orta saha oyuncusu Melih İbrahimoğlu, 1-1 sona eren Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Konyaspor'un gurbetçi orta saha oyuncusu Melih İbrahimoğlu, 1-1 sona eren Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

Melih İbrahimoğlu maç sonu yaptığı açıklamada; “Maça çok konsantre başlamıştık. Haftalardır bu maça yeneceğimize dair odaklanmıştık. Maç öncesi çok iyi antrenmanlar yaptık ve iyi hazırlandık. Takımımızla gurur duyuyorum. Bence çok iyi oynadık. Maç bizim hakkımızdı. Ceza yiyebilirim diye çok da konuşamıyorum. Hakemin bizi katlettiğini düşünüyorum. Hissiyatım bu ama yapacak bir şey. Önümüze bakmak zorundayız. İnşallah bundan sonra güzel günler bizi bekleyecek” ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme