Konyaspor'un Sırp oyuncusu sahalara dönmeye hazırlanıyor

Konyaspor'da sakatlığını atlatan ve çalışmalarının bir kısmını takımla yapan Sırp orta saha Marko Jevtovic, sahalara dönmeye hazırlanıyor.Konyaspor'da Kocaelispor maçının hazırlıkları kapsamında antrenmanda ayak bileğinden sakatlanan Marko Jevtovic, bekle

Konyaspor’da sakatlığını atlatan ve çalışmalarının bir kısmını takımla yapan Sırp orta saha Marko Jevtovic, sahalara dönmeye hazırlanıyor.

Konyaspor'da Kocaelispor maçının hazırlıkları kapsamında antrenmanda ayak bileğinden sakatlanan Marko Jevtovic, beklenenden erken şekilde sahalara dönmeye hazırlanıyor.

Tedavisinin bir bölümünü ülkesinde sürdüren Jevtovic, 1 hafta önce Konya'ya dönmüştü. Tedavi süreci beklenenden hızlı ilerleyen Jevtovic'in bu hafta tamamen takımla çalışmalara başlaması bekleniyor. 32 yaşındaki futbolcu 16.haftada deplasmanda oynanacak Fenerbahçe maçında süre alması için durumu hafta boyunca yakından takip edilecek. Deneyimli orta saha oyuncusunun sakattık süreci öncesinde 7 Süper Lig maçının tamamına ilk 11'de başlamıştı.

Çaykur Rizespor maçını stadyumda takip eden Marko Jevtovic karşılaşma çıkışında gazetecilerin 'Marko, dönüş ne zaman?’ sorusuna

‘Hafta sonu inşallah’

yanıtını verdi.

Bakmadan Geçme